M. Markle ir Harry’is naująją nuotrauką paskelbė savo Sasekso karališkojoje „Instagram“ paskyroje. Nuotraukoje mažylis įamžintas laikantis Harry’io ranką ir žiūrintis virš jos.

Fotografijoje pirmą kartą matyti Archie plaukai (ankstesnėse nuotraukose juos dengė kepurėlė), tačiau jo tikroji plaukų spalva užmaskuota naudojant senovinio vaizdo filtrą.

Tiesa, įdėmiau įsižiūrėjus atrodo, kad Archie plaukų spalva nuotraukoje atitinka princo Harry’io. Taigi, gali būti, kad karališkoje šeimoje atsirado dar vienas rausvaplaukis.

Prieš gimstant mažyliui visuomenę itin domino du klausimai - ar jis bus mulatas/tamsiaodis (nes jo močiutė, M. Markle mama yra juodaodė) ir ar vaikelis paveldės ugninius tėčio princo Harry plaukus.

Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė Tėvo dienos proga paskelbė tik vieną nuotrauką, tačiau princas Williamas ir Kate dar pasidalijo Harry’io ir Williamo tėčio princo Charleso nuotrauka.

Meghan ir Harry‘is mėgsta naudoti nuotraukų filtrus ir savo „Instagram“ paskyroje yra paskelbę keletą nespalvotų nuotraukų.

Kai visuomenei buvo praneštas karališkojo kūdikio vardas, M. Markle ir Harry’is paskelbė nespalvotą Archie Harrisono Mountbatteno Windsoro nuotrauką, kurioje naujagimis pristatomas karalienei ir princui Philipui.

Gegužės 19 d. Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė pažymėjo savo pirmąsias vestuvių metines ir ta proga paskelbė anksčiau neviešintų savo vestuvių nuotraukų, įskaitant keletą nespalvotų.

M. Markle ir Harry’is pažymėjo oficialųjį karalienės gimtadienį paskelbę nespalvotą nuotrauką, kurioje Vėliavos pagerbimo ceremonijos metu įamžintos Sasekso kunigaikštienė Meghan, Kembridžo kunigaikštienė Kate ir Kornvalio kunigaikštienė Camilla.

Karališkoji pora atskleidė, kad nori užtikrinti, jog Archie gyvenimas būtų kuo įprastesnis, ir neketina laikyti sūnaus dėmesio centre.
Iš pradžių tėvai nusprendė neatskleisti Archie gimimo smulkmenų ir jomis pasidalijo tuomet, kai tinkamai atšventė kaip šeima.

M. Markle ir Harry’is taip pat sakė, kad bandė išsaugoti Archie gimimo liudijimo informacijos privatumą, taip pažeisdami karališkąjį protokolą.
Visų Kate vaikų – 5-erių metų amžiaus princo George’o, 4-erių metų amžiaus princesės Charlotte ir vienerių metų amžiaus princo Louiso – gimimo liudijimų informacija buvo paviešinta visuomenei.

Taip pat Meghan ir Harry’is nusprendė Archie nesuteikti vieno iš Harry’io pagarbumo titulų – Dumbartono grafas. Visuose oficialiuose dokumentuose naujasis karališkosios šeimos narys bus įvardijamas kaip ponaitis Archie Harrisonas Mountbattenas Windsoras.

Prieš gimstant Archie, karališkieji ekspertai Emma Forbes ir Richardas Fitzwilliamsas teigė, kad M. Markle seks Kate pėdomis ir išlaikys Archie gyvenimą privatų, išskyrus keletą viešų nuotraukų ypatingų progų metu.

Ponia E. Forbes sakė: „Kate jau neriasi iš kailio, nes pati daro visas nuotraukas. Manau, kad toks elgesys yra žavus. Spėju, kad M. Markle ir princas Harry’is būtinai pratęs šią naują tradiciją ir pasirūpins, kad jų kūdikio nuotraukos būtų mažiau oficialios.“

Ponas R. Fitzwilliamsas anksčiau yra sakęs express.co.uk, kad: „Meghan bus Frogmoro rezidencijoje, Vindzore, kur jos ramybės niekas netrikdys. Be jokios abejonės, Meghan norės auginti savo vaiką kuo normalesnėmis sąlygomis ir, manau, gaus visas galimybes tai padaryti, ypač atsižvelgiant į tai, kad Harry’is yra tik šeštasis eilėje į sostą.

Kate yra būsimoji karaliaus žmona, o vienas jos vaikų – George’as – vieną dieną taps karaliumi, todėl jos pasirinkimų laisvė labiau ribota. Regis, periodiškai žiniasklaidai siunčiamos George’o, Charlotte ir Louiso nuotraukos išėjo į naudą, tiesa, buvo keletas nusiskundimų dėl įžeidinėjimų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)