Victoria Beckham į šventę atvyko pasipuošusi balta vidutinio ilgio suknele iš savo kolekcijos, ir, nors taip rengtis į vestuves visuomet rizikinga, jos išvaizda dar labiau krito į akis dėl griežto jaunavedžių aprangos kodo.

Į garsenybių vestuves pakviestiems svečiams buvo patarta nesirinkti raudonos, oranžinės, žalios, rožinės ar baltos spalvos drabužių, kad nebūtų spalvų maišalynės. 45-erių metų amžiaus mados žinovė ne tik apsivilko baltą sunkelę, bet ir apsiavė rožinius batelius!

Jei šis derinys jums atrodo kažkur matytas, neapsirikote: būtent taip atrodė Meghan Markle kovo mėnesį įvykusio Tautų Sandraugos minėjimo metu. Nėščioji vilkėjo 1 850 JAV dolerių vertės sunkelę iš V. Beckham pavasario kolekcijos. Drabužis, papuoštas įmantriu raštu, nepriekaištingai derėjo prie kunigaikštienės alyvų spalvos odos, ir vėliau buvo išgraibstytas elektroninėse parduotuvėse.

Nors visų žvilgsniai nukrypo į V. Beckham, kai ji su vyru Davidu Beckhamu atvyko į prašmatnias vestuves, garsusis futbolininkas taip pat atrodė dailiai, vilkėdamas mėlyną kostiumą. Gerbėjai džiaugėsi išvydę porą prie katedros Sevilijoje, tačiau tai reiškė, kad „Spice Girls“ koncertinio turo paskutinio pasirodymo metu Londono „Wembley“ stadione nepavyks išvysti visų kultinės grupės narių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)