Jie slapta susižadėjo 1991 m., o 1994 m. iškėlė prašmatnias vestuves Monrealyje, Kanadoje. Vėliau susilaukė trijų vaikų: Rene-Charleso (18 m.) ir dvynių Nelsono bei Eddy (8 m.).

2016 m. sausį, po 21 santuokos metų, Angelilas pralaimėjo ilgą kovą su gerklės vėžiu. 2016-ais, būdamas 73 m., jis mirė.

Neseniai paklausta, kaip išgyvena skaudžia netektį, 51 m. dainininkė pasidalino patirtimi ir patarimu panašų skausmą kenčiantiems žmonėms.

Balandžio 2 d. C. Dion dalyvavo laidoje „Good Morning America“ ir pasakojo, kaip žmonėms pataria ištverti gedulą: „Gyvenimas nesustoja. Eik pirmyn. Pabandyk suprasti, kad šiandien – pirma tavo kito gyvenimo (etapo) diena.“

C. Dion neabejotinai jaučia skausmą dėl vyro mirties, bet tuo pačiu suprato – net ir gedint negali liautis gyvenęs savo gyvenimo, reikia susitelkti į dabartį, negyventi praeitimi.

C. Dion sako, kad pats R. Angelilas jai padeda ištverti košmarą. Galbūt keistokai skamba, bet atlikėja sako esanti tvirta ir dabar jau sugeba jaustis laiminga net ir viena augindama tris savo atžalas. Taip jaustis ją verčia faktas, jog būdamas gyvas jos vyras suteikė jai daug stiprybės.

Ne viename interviu C. Dion yra sakiusi, kad per visą santuokos laikotarpį vyras suteikė daug galios ir pozityvumo. Atlikėja teigia, kad tėvo vaikams niekada neatstos, kita vertus, dabar jai tenka daugiau atsakomybės. Dainininkė stengiasi prisiminti pozityvius daugiau nei 20 metų trukusios santuokos aspektus, užuot galvojusi apie liūdną jos pabaigą.

Celine Dion su vyru Rene Angelil

C. Dion sako, kad netekus vyro vilties jai teikia ir tai, kad jaučia jį šalia. Pasak dainininkės, „Rene gyvas, kaip ir anksčiau. Fiziškai jo su mumis nėra, bet aš gyvenu su juo. Matau jį kasdien per mūsų vaikų akis“.

C. Dion nepalūžo, gyvena toliau, tiesa, dabar daugiausia dėmesio skiria karjerai, viena augina vaikus, o į pasimatymus nevaikšto.

Sklandė gandai, kad ji susitikinėja su vienu iš savo pasirodymų šokėjų Pepe Munozu, bet Celine tvirtina, kad jiedu – tiesiog bičiuliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)