Minėtoje nuotraukoje matyti princo Harry ranka, kuri laiko sūnų Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą.

„Sasekso kunigaikščiui linkime labai ypatingos pirmosios Tėvo dienos“, – rašoma prie nuotraukos.

Tiesa, karališkoji šeima kol kas laikosi kiek toliau nuo viešumo ir leidžia laiką tik artimųjų draugijoje. Meghan ir Harry visą savo dėmesį šiuo metu skiria savo neseniai gimusiam sūnui.

DELFI primena, kad karališkasis kūdikis gimė gegužės 6-ąją 5 val. 26 min. vietos (7 val. 26 min. Lietuvos) laiku ir svėrė 3,26 kilogramo. Naujagimis yra septintas žmogus eilėje į britų sostą po Velso princo Charleso, Kembridžo kunigaikščio princo Williamo, jo vaikų – princo George'o, princesės Charlotte ir princo Louiso – ir Sasekso kunigaikščio princo Harry.

Kūdikis taip pat yra aštuntas karalienės Elizabeth II provaikaitis. Tai pirmas prieš metus susituokusių 37 metų buvusios amerikiečių aktorės Meghan ir 34 metų Harry vaikas. Pora susituokė pernai Vindzoro pilyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)