Interviu pradžioje Rihanna iš karto pasakė Sarah, kad ši gali klausti bet ko. Sarah ilgai nelaukusi uždavė pirmą klausimą: „Su kuo susitikinėji?" Rihana atsakė: „Paguglink."

Jau seniai nebe paslaptis, kad Rihanos vaikinas yra turtuolis Hassanas Jameelis.

Aktorė paklausė dainininkės: „Ar tu jį myli?" Rihanna akimirksniu atšovė: „Žinoma, myliu."

Į kitą klausimą, „ar jūs susituoksite?", atsakė tyla.


Sarah šūktelėjo: „Ji tyli!" Tada Rihana tarstelėjo: „Tik Dievas tai žino, mergyte. Mes planuojam, o Dievas juokiasi. Ar ne taip sakoma?"

Sarah tęsė: „Ar nori tapti motina?" Rihana nedvejojo nė sekundės: „Labiau už viską gyvenime."

Rihanna susitikinėja su verslininku Hassanu Jameeliu iš Saudo Arabijos nuo 2017 m. pradžios.

Hassanas – automobilių pramonės magnato Abdulo Latifo Jameelio sūnus, jo turtas – apie 1,5 mlrd. dolerių. Hassanas yra tėvo kompanijos prezidento pavaduotojas ir verslo filialo Saudo Arabijoje vicepirmininkas.

Apie Rihannos ir milijardieriaus romaną imta kalbėti 2017 m. birželį. Tiesa, sklandė gandų, kad jie prieš tai slapčia susitikinėjo pusę metų.

2017-aisiais ir 2018-ųjų pradžioje nemėgstančią viešumos porą matė Ibisoje, Londone, Bostone ir Paryžiuje.

2018 m. sausį pora dalyvavo „Grammy" apdovanojimų ceremonijoje Niujorke. Iš jos jie išvyko atskirai.

2018 m. birželį sklandė kalbos apie jų išsiskyrimą, bet po kelių savaičių juos matė kartu atostogaujančius Meksikoje.

2018 m. gruodį jie kartu vakarieniavo Malibu, o 2019 m. vasario 9 d. jos 31-o gimtadienio proga ėjo žiūrėti „Los Angeles Lakers" krepšinio varžybų.

Hassan Jameel

Neseniai pora atostogavo Italijoje – juos matė plaukiančius jachta, o paskui vakarieniaujančius restorane Amalfio pakrantėje, Nerano miestelyje.

Šeštadienį papracai nufotografavo Rihanną vieną grįžtančią į Niujorko J.F. Kennedy oro uostą.

Interviu „Interview magazine" su Sarah Paulson vyko telefonu, tuo metu Rihanna buvo išvykusi į Barbadosą į koncertą. Ji norėjo paklausyti savo vaikystės laikų mėgstamo muzikanto, kuris išėjo iš kalėjimo ir pradėjo koncertinį turą po Karibus.

„Nematėme jo 20 metų, todėl atskridau ir noriu nueiti į jo koncertą kartu su savo artimaisiais ir draugais."

Rihanna teigė, kad stengiasi rasti laiko sau, taigi nusprendė vykti į koncertą. Barbadose gimusi gražuolė teigė: „Tokių akimirkų ne kasdien pasitaiko. Viskas sparčiai kinta, norėjau sudalyvauti."

Rihanna pasakojo, kad apie savo poilsį ir pomėgius ėmė galvoti tik pastaruoju metu: „Tik kelerius pastaruosius metus ėmiau suvokti, kad reikia rasti laiko sau, nes nuo to priklauso psichinė sveikata. Jei nesi laiminga, nebūsi laiminga nė veikdama tai, kas tau patinka. Tai atrodys tarsi pareiga. Nenoriu, kad mano veikla atrodytų man tarsi pareiga."

Rihanna pabrėžė – karjera jos gyvenimo prasmė, ji turėtų teikti tik džiaugsmą. Atlikėja ėmė traktuoti paprastus dalykus tarsi didelius džiaugsmus, pvz., ėjimą pasivaikščioti ar apsipirkti.

„Prasidėjo nauji santykiai, man jie svarbūs. Pasakiau sau: „Privalau rasti tam laiko." Privalau juos puoselėti taip, kaip stengiuosi dėl savo verslo", – sakė ji.

Mados dizainerė teigė, kad kartais leidžia sau 2–3 dienas poilsiauti, tiesa, tai dar gana naujas dalykas jos gyvenime.

Paskutinis Rihannos albumas „Anti" pasirodė 2016 m. Atlikėja sako nenorinti skubėti, bet norėtų išleisti albumą. Anksčiau ji galėdavo užsidaryti studijoje dviem–trims mėnesiams, o dabar turi skirti laiko ir savo grožio priemonių, mados ir apatinių drabužių prekės ženklams.

Bendradarbiaudama su prabangiu prekės ženklu „Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH)" Rihanna kuria apatinių drabužių liniją „Savage X Fenty" ir drabužių liniją „Fenty".

Ji atidarė savo makiažo priemonių kompaniją „Fenty Beauty", bendradarbiaudama su LVMH „Kendo" atšaka.

Rihanna pasakoja, kad dabar jos gyvenimas primena karuselę: „Vieną dieną užsiimu drabužių ženklo reikalais, kitą dieną – apatinių linija, trečią –muzika. Lyg turėčiau krūvą vaikų, kuriais visais reikia pasirūpinti.

Ji teigė: „Dabar kuriu gana smagų (albumą). Džiaugiuosi, kad turime daug medžiagos, bet neleisiu, kol visiškai neužbaigsime. Nėra prasmės skubėti, bet noriu, kad jis pasirodytų." Rihanna dar pridūrė, kad ketina kitą mėnesį skirti daugiau laiko albumui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)