Žvaigždės mirtį patvirtino Meksikos naujienų agentūra „Notimex“ ir televizijos kanalai, kuriems ji dirbo: „Televisa“ ir „TV Azteca“.

CNN pamėgino susisiekti su E. Gonzalez atstovu spaudai ir jai atstovavusia agentūra, tačiau atsakymo nesulaukė.

2016 m. rugpjūčio mėnesį aktorė prisipažino, kad gydytojai rado vėžinių audinių jos pilve. 2017 m. prasidėjo vėžio remisija, tačiau liga sugrįžo šiais metais.

Mirusios moters gedi sutuoktinis Lorenzo Lazo ir 14-os metų dukra Constanza.
E. Gonzalez ir jos dukros nuotrauka, ketvirtadienį paskelbta oficialioje žvaigždės „Instagram“ paskyroje, sulaukė daugiau nei 14 000 draugų ir gerbėjų komentarų.

„Lik sveika, nuostabi siela! Buvo didelė garbė tave pažinoti ir kartu dirbti!“, – parašė meksikiečių aktorė Michelle Renaud.

Rytinės laidos vedėja Andrea Legarreta pavadino E. Gonzalez „mylinčia kovotoja“ ir pavyzdžiu visoms moterims.

Labiausiai žinoma už vaidmenį muilo operoje „Salomé“, E. Gonzalez dirbo iki pat mirties ir dar visai neseniai ėjo teisėjos pareigas meksikiečių realybės šou „Tai mano stilius“.

Realybės šou paskyroje pasirodė žinutė, kurioje gedima mirusios žvaigždės.

Aktorė savo karjerą pradėjo vaikystėje, XX a. aštuntojo dešimtmečio pabaigoje, ir per daugiau nei 40 metų suvaidino dešimtyse meksikietiškų telenovelių, filmų ir teatro spektaklių.

Ji sukūrė įsimintinus pagrindinius vaidmenis 1993 m. telenovelėje „Laukinė širdis“, taip pat „Donja Barbara“ ir „Turtuoliai irgi verkia“.

E. Gonzalez buvo pirmoji aktorė, atlikusi pagrindinį vaidmenį miuzikle – „Avantiūristė“ tapo vienu ilgiausiai rodytų serialų Meksikoje. Ji vaidino moterį, pasirinkusią prostitutės kelią, kai ją vaikystėje paliko mama.

Kai 2016 m. žvaigždei buvo diagnozuotas vėžys, ji dažnai kalbėjo apie gydymą ir slenkančius plaukus. Aktorė fotografavosi žurnalų viršeliams, rašė padrąsinančias žinutes socialinėse svetainėse ir viešai kalbėjo apie vėžio prevenciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)