Skelbiama, kad kvapą gniaužiantys pasikeitimai skirti sužavėti „paslaptingą jos gyvenime atsiradusį vyruką“.

Du vaikus auginanti gamtininko ir krokodilų medžiotojo Steve‘o Irwino našlė pastaraisiais mėnesiais drastiškai pakeitė savo garderobą – vis dažniau žavią moterį galima pamatyti vilkinčią figūrą pabrėžiančiomis suknelėmis ir seginčią dailius sijonus.

„Matome ryškius pokyčius, ji pamilo ir ėmė pasitikėti savimi. Ji smaginasi žaisdama su mada, ir tai labai džiugina“, – žurnalistams sakė šaltinis.

Praeitą savaitę T. Irwin pasipuošė sidabro spalvos blizgia suknele ir pademonstravo dailias kojas. Moteris dalyvavo „Critics Choice Real TV Awards“ apdovanojimų ceremonijoje Los Andžele.

Terri Irwin

Prieš mėnesį T. Irwin dalyvavo iškilmingame pokylyje „SLS Hotel“ viešbutyje Beverli Hilse. Šiai progai ji pasipuošė juodu nertiniu ir segėjo gėlėtą sijoną. Ansamblį užbaigė kūno spalvos aukštakulniai.

„Visi suka galvą, kam ji nori padaryti įspūdį“, – samprotauja šaltinis.

„Sklando gandai, kad, dirbdama Los Andžele, ji su kažkuo susipažino. Pastaruoju metu stengiasi būti arčiau to žmogaus“, – pridūrė šaltinis. Esą, „Critics Choice Real TV Awards“ šventei ji pasirinko matomą įvaizdį, nes jos simpatijų objektas taip pat dalyvavo ceremonijoje.

T. Irwin sutuoktinis S. Irwinas mirė eidamas 45 metus po pražūtingo susidūrimo su raja. Našlaičiais liko du vaikai kurioms dabar 20 ir 15 metų. Terri seniau yra sakiusi, jog vis dar jaučiasi labai artima Steve‘ui, todėl atsisako eiti į pasimatymus ir apie naujus santykius nenori net pagalvoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)