Ir šįkart jau kitą dieną dėl operacijų pamišęs R. Alvesas buvo gerai nusiteikęs ir demonstravo operacijos rezultatus apsipirkinėdamas Londone.

35-erių vyriškis, vadinamas gyvuoju Kenu, pirmą kartą parodęs savo naujuosius sidabro spalvos plaukus ir pozavęs nuotraukoms, plačiai šypsojosi.

Rodrigo buvo pasipuošęs rausvos spalvos aksominiu švarku ir baltais marškiniais su raukinių apykakle, prie kurių priderino baltus plėšytus džinsus bei prie šio kostiumo tinkantį „Louis Vuitton" diržą, sportinius batelius ir krepšį.

R. Alveso pasirodymas viešumoje įvyko netrukus po to, kai jis išsprendė savo retėjančių plaukų problemą – išvyko į Turkiją, kur jam buvo atlikta kruopšti septynias valandas trukusi operacija, kurios metu jam buvo persodinta 1200 plaukų implantų.

R. Alvesas šiai procedūrai išleido beveik 3400 eurų. Tai buvo ketvirtoji per penkerius metus jam atlikta plaukų persodinimo operacija. Iki tol panašios operacijos jam buvo atliktos Beverli Hilse ir Stambule.

Buvusi realybės šou „Celebrity Big Brother" žvaigždė „MailOnline" pripažino, kad operacija sustiprino jo pasitikėjimą savimi, o anksčiau, pradėjęs plikti, jis jautėsi apimtas depresijos ir nelaimingas dėl savo išvaizdos.

„Pastaruoju metu netekdavau daugybės plaukų, o tai kėlė tikrą vargą ir kančias, įskaitant ir tai, kad teko daugiau valgyti, dėl ko priaugau 19 kilogramų", – aiškino vyriškis.

Rodrigo taip pat prisipažino, jog troškimas išlaikyti jaunatvišką išvaizdą paskatino jį vykti į Turkiją ir procedūrą atlikti ten. Turkijoje transplantai yra gerokai pigesni nei Londone, kur šiuo metu gyvena R. Alvesas.

Žemiau esanti plaukų augimo linija ir vešli šukuosena yra jaunystės ženklas, pridūrė gyvasis Kenas. „Man nepriimtinas natūralus senėjimo procesas. Netrukus man sukaks 36-eri – pastebiu, kad mano oda ir plaukai smarkiai keičiasi. Ėmiausi laikytis naujos dietos, padedančios kovoti su senėjimu ir pasižyminčios dideliu antioksidantų kiekių: ne tik implantai, bet ir šį dieta padeda padaryti mano plaukus tankesnius. Be to, kitą mėnesį išvykstu į Los Andželą pakaitinei hormonų terapijai", – aiškino R. Alvesas.

Pastaroji Rodrigo plaukų persodinimo operacija įvyko netrukus po to, kai jis teigė, kad anksčiau daryta operacija, padėjusi jam įgyti „tobulą" smakrą, bus paskutinė jo kosmetinė procedūra.

„Viliuosi, jog tai buvo paskutinė operacija – mano kūnas tiesiog negali daugiau ištverti. Bet nieko negaliu padaryti dėl to, kad mane užpuolė infekcija, deformavusi smakrą. Vakar buvo pirmoji mano laisva diena po šeštadienį vykusios operacijos. Mano veidas vis dar labai sutinęs, man sunku valgyti ir gerti", – tuomet kalbėjo gyvasis Kenas.

Jis pridūrė: „Daktaras Ali Mezdegi „Comfort Zone" man atliko rimtą smakro korekciją. Dabar mano smakras yra visiškai tobulas, jis nedidelis ir V formos. Chirurgas kruopščiai ir išties puikiai pasidarbavo".

Iki šiol gyvuoju Kenu pramintam vyrui viso buvo atlikta daugiau nei 70 plastinių operacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)