Nei 44-erių aktoriaus, nei 33-jų modelio atstovai kol kas šios žinios nekomentuoja, tačiau patikimų šaltinių nutekintais duomenimis, I. Shayk su dukra jau išsikraustė iš poros namų.

„Oskarui“ nominuotas aktorius bei podiumų žvaigždė susitikinėti pradėjo 2015 metų pavasarį, tačiau apie santykius neatviravo. Retuose interviu B. Cooperis vis tik yra pasakojęs apie tai, ką jam reiškia šeima ir duktės gimimas.

„Mūsų dukra... Ji nuostabi. Joje gan dažnai įžvelgiu savo tėvo bruožų. Šeima viską pakeitė“, – sakė aktorius.

Praėjusieji 2018 metai B. Cooperiui buvo įspūdingi – jis režisavo filmą „Taip gimė žvaigždė“, kuriame vaidino drauge su Lady Gaga ir kuris buvo nominuotas aštuoniems „Oskarams“. Beje, kalbama, kad B. Cooperio ir I. Shayk santykiams įtakos galėjo ir šilti aktoriaus ir Lady Gagos santykiai. Po jųdviejų jausmingo pasirodymo „Oskarų“ ceremonijos scenoje daugeliui kilo įtarimų, jog juos sieja ne tik šiaip kolegiški santykiai.

People.com šaltinis teigė, jog B. Cooperis išties daug laiko leisdavo su šeima. Po savo paskutinio filmo sėkmės jis specialiai sulėtino darbų tempą, kad galėtų pasidžiaugti dukters vaikyste.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)