Los Andželo teisme aktorius Ashtonas Kutcheris sakė baisiai išsigandęs, kai 2001 m. sužinojo, kad mergina, su kuria susitarė eiti į pasimatymą, nužudyta, informuoja independent.co.uk.

Holivudo žudiku praminto nusikaltėlio teisme duodamas parodymus aktorius pasakojo, kad 2001 m. vasario 22 d., praėjus dviem valandoms po pokalbio telefonu, jis atvyko pas Ellerin, bet ji neatidarė durų, nors viduje degė šviesa. „Pabeldžiau į duris. Niekas neatidarė. Dar kartą pabeldžiau, ir dar kartą – neatidarė. Pagalvojau, kad ji kažkur išėjo ir supyko, kad pavėlavau.“

Prieš nueidamas nuo durų A. Kutcheris pažvelgė pro langą ir pamatė dėmę ant kilimo, kurią palaikė dėme nuo raudonojo vyno. „Nieko blogo negalvojau, pamaniau, ji supyko, kad vėlai atvažiavau“, – sakė jis.

Kitą rytą buto draugė rado 22 m. Ellerin negyvą. Žmogžudystė pritraukė daugiau dėmesio, nes nužudytoji draugavo su aktoriumi.

Serijinis žudikas M. Gargiulo teisiamas už Ellerin ir dar dviejų moterų nužudymą, taip pat už pasikėsinimą nužudyti. 43 m. M. Gargiulo suėmė 2008 m., jis pats neigia savo kaltę.

A. Kutcheris (jam šiuo metu 41 m.) teisme sakė, kad iš policijos sužinojo, kas atsitiko, ir baisiai išsigando, nes ant lauko durų buvo jo pirštų atspaudų. „Nesijaudinkite, jūs neįtariamas“, – nuramino aktorių M. Gargiulo advokatas Danielis Nardoni.

Teisme A. Kutcheris papasakojo, kad su Ellerin buvo susipažinęs prieš kelis mėnesius draugo gimtadienio vakarėlyje, tuo metu jis turėjo merginą. O 2001 m. vasarį tiek jis, tiek Elleryn neturėjo porų ir susitarė eiti į pasimatymą.

Ta lemtingą vakarą aktorius paskambino Elleryn 20.30 val. pasakyti, kad vėluoja ir vietoje vakarienės pasiūlyti nueiti išgerti. Mergina atsakė, kad nieko tokio, ji džiovinasi plaukus. Vėliau A. Kutcheris skambino jai tris kartus, paliko žinučių, o atvykęs 22.30 val., kaip minėta, rado užrakintas duris.

A. Kutcheris liudijo teisme beveik valandą, paskui iš teismo salės jį išlydėjo šerifo pavaduotojas.

Aktorius 2005–2013 m. buvo vedęs aktorę Demi Moore, vėliau vedė aktorę Milą Kunis, su ja šiuo metu augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)