Kandidatė Madrido mero rinkimuose keturiasdešimtmetė Begona Villacis sukėlė tikrą nuomonių audrą, kai visai neseniai rinkimų dieną viešai pristatė savo naujagimę dukrą – vos prieš kelias savaites panašiai vilkėdama savo pirmagimį Archie pristatė Jungtinės Karalystės princo Harry žmona Meghan.

Tris atžalas auginanti politikė iš Ispanijos pasirinko ir 37 metų Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos narės stiliaus šukuoseną, taip tik dar labiau akcentuodama panašumą.

Stulbinantis panašumas sulaukė didžiulio dėmesio tiek vietos žiniasklaidoje, tiek socialiniuose tinkluose. Atsirado teigiančių, kad B. Villacis, kuri jau ne pirmą kartą sulaukia pastabų dėl panašumo į M. Markle, specialiai nusprendė vos pasitaikius palankiai progai mėgdžioti britų numylėtinę.

Politikės iš Ispanijos ir britų princo Harry sutuoktinės panašumas visada detaliai fiksuojamas. B. Villacis yra pati ne kartą apie minėtąjį panašumą užsiminusi per interviu ir socialinėje žiniasklaidoje.

Kartą juokais ji socialiniame tinkle „Twitter“ parašiusi: „Tarp Bakingamo rūmų ir miesto savivaldybės – man labai gaila, bet ketinu likti Madride“.

Kitą kartą socialinėje žiniasklaidoje ji parašė štai tokį komentarą: „Žmonės dažnai mane stabdo gatvėje ir klausia, ar aš Meghan. Kartais tai labai juokinga. Dukros nesiliauja manęs dėl to erzinusios“.

Panašu, kad šias dvi ambicingas moteris sieja ne tik fizinis panašumas ir artimas stiliaus jausmas.

B. Villacis ištekėjo praeitų metų gegužę – tą pačią dieną, kai vienas kitam amžiną meilę prisiekė ir princas Harry su Meghan. Be to, jos dukrelė Ines gimė vos kelios dienos po Archie atėjimo į šį pasaulį.

Naujausias daugybės reakcijų sulaukęs Ispanijos politikės pasirodymas viešumoje buvo per rinkimus sekmadienį, kai ji atvyko atiduoti savo balso į rinkimų apygardą. Ispanijoje savaitgalį vyko vietos, regioniniai ir rinkimai į Europos Parlamentą. B. Villacis kandidatavo kartu su Ispanijos piliečių partija.

Tai buvo pirmasis kartas, kai tris vaikus auginanti politikė (ji turi dvi vyresnes dukras – 12 ir 13 metų) viešumoje pasirodė su naujagime Ines.

Politikė išdidžiai stūmė vežimėlį su mažiausia atžala ir noriai šypsojosi. Žmonės sveikino tiek laimingą mamą, tiek jos mažylę.

Baltas politikės vilkėtas lietpaltis labai priminė drabužį, kurį vilkėjo pirmą kartą su sūnumi pasirodžiusi M. Markle.

Sasekso kunigaikščiai su mažuoju Archie pirmą kartą viešumoje pasirodė Vindzoro pilyje gegužės 8 dieną. Poros sūnus pasaulį išvydo gegužės 6 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)