„Kitas nusprendė panaudoti pertrauką tarp filmavimų savo sveikatos būklės gerinimui. Jis pasirinko praleisti šiek tiek laiko sveikatingumo įstaigos prieglobstyje, padirbėti ties asmeniniais klausimais“, – sakoma K. Haringtono atstovų pranešime.

Pastaruosius dešimt metų kultiniame HBO seriale Joną Snow vaidinantis aktorius praleis dešimt dienų prabangioje Konektikute esančioje reabilitacijos klinikoje, kurioje gydoma nuo streso ir alkoholio vartojimo. Gydymas čia kainuoja daugiau kaip 120 tūkstančių dolerių (107 tūkstančius eurų) per mėnesį.

Teigiama, kad K. Haringtonas gauna psichologinę pagalbą ir elgesio terapiją – taip siekiama padėti jam suvaldyti stresą ir neigiamas emocijas. Taip pat aktorius dalyvauja sąmoningoje meditacijoje.

K. Haringtonas stipriai išgyveno dėl „Sostų karų“ pabaigos, tad šiuo sunkiu laikotarpiu ieškojo paramos ir supratimo. Jam padėjo žmona ir buvusi filmavimo aikštelės kolegė Rose Leslie.

Žinia apie K. Haringtono registraciją į reabilitacijos kliniką pasklido praėjus kiek daugiau nei savaitei po to, kai gegužės 19 dieną buvo parodytas prieštaringai vertinamas „Sostų karų“ serialo finalas. Taip pat vos prieš dvi dienas buvo parodytas dokumentinis filmas apie šį serialą „The Last Watch“, kuriame įamžinta, kaip sužinojęs apie savo ir Emilios Clarke personažų likimus, K. Haringtonas verkia.

Aktorius labai atvirai reiškė savo susižavėjimą jo vaidinamu Jonu Snow ir neslėpė, kokią įtaką šis serialas turėjo jo gyvenime. „Sostai“ davė man žmoną, draugus visam gyvenimui. Personažą, kurį myliu ir mylėsiu labiau už bet kurį, kurį dar vaidinsiu, – sakė K. Haringtonas Willie Geist balandį laidoje „Sunday Today“. – Neįmanoma už tai atsidėkoti. Niekada nebus įmanoma ir, manau, kad vėl grįžtama prie klausimo „Kaip jautiesi dabar, kai baigiasi?“ Ką gi, nėra žodžių, kurie galėtų apibūdinti tai, kaip aš jaučiuosi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)