L. Kudrow pasakojo, kad pasitaikydavo atvejų, kai ji dėl savo išvaizdos nesijuto patogiai.

„Matai save televizoriaus ekrane ir galvoji: „Viešpatie, esu tiesiog mergina-kalnas“. Esu stambesnė už Courteney ir Jennifer – mano kaulai stambesni. Šalia jų šis įspūdis tik sustiprėdavo“, – kalbėjo L. Kudrow.

55-erių aktorė sakė, kad kurį laiką jai pavyko išlikti „pernelyg lieknai“, nors tai ir neigiamai atsiliepė sveikatai.

„Deja, moterų atveju taip jau yra: jei tavo svoris yra per mažas, atrodai gerai. Visada tą supratau. Kai buvau pernelyg liesa, visą laiką sirgau: peršalimai, sinusitas... Žodžiu, sirgdavau nuolat“, – laidos vedėjui pasakojo aktorė.

Tačiau dabar L. Kudrow savame kūne jaučiasi žymiai geriau.

„Visą laiką manyje vyksta savotiška kova. Tačiau ji baigiasi tokia išvada: „Kas čia tokio? Viskas gerai. Dabar esi vyresnė. Tai geras dalykas. Kodėl tai turėtų būti blogas dalykas?“, – aiškina L. Kudrow.

Lisa Kudrow

Žvaigždė taip pat pasakojo apie tai, kad ir toliau palaiko ryšį su buvusiais žymiojo serialo kolegomis.

„Labiau kalbu ne apie vyrukus, o apie merginas. Tačiau mes vis dar bendraujame. Prieš kelerius metus buvome susitikę vakarienės – pirmą kartą po filmavimo pabaigos susirinkome visi“, – M. Marono paklausta, ar komandos nariai palaiko ryšį nuo to laiko, kai 2004-aisiais baigėsi serialo „Draugai“ filmavimas, atsakė L. Kudrow.

„Mes tiesiog prasijuokėme visą naktį. Buvo išties smagu“, – apie susitikimą pasakojo aktorė.

Ir nors L. Kudrow mielai kalba apie praeities nuotykius, įvykusius filmavimų metu, senų serijų teigia nebežiūrinti.

„Jei šį serialą rodo, aš nežiūriu. Galiu sau jame nepatikti, tad verčiau nerizikuoti“, – šį mėnesį interviu ET apie daugelio pamėgtą komediją sakė L. Kudrow.

Tačiau, kaip 2017-aisiais aktorė pasakojo „People“, ji nevengia pasižiūrėti trumpų vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuotos juokingos aktorių klaidos, nutikusios filmuojant serialą.

„Jie mane prajuokina“, – prisipažino L. Kudrow.

Neseniai L. Kudrow ir C. Cox buvo pastebėtos drauge besilinksminančios, tai tik įrodo, jog aktorius siejo kur kas daugiau nei tik vaidmenys seriale.

Abi žvaigždės „Instagram“ pasidalino vakaro nuotraukomis. 54-erių C. Cox prie nuotraukos parašė: „Šeštadienio vakaras su drauge“, o L. Kudrow pasirinko jos seriale suvaidintos Phoebe Buffay žodžius: „Mano akys! Mano akys!“.

Nenuostabu, jog gerbėjus vis dar domina tai, kaip susiklostė serialo žvaigždžių gyvenimas. Neseniai spaudoje šmėžavo žinia apie tai, jog ne visiems pavyko išlikti kino pramonėje. Pavyzdžiui, Matthew Perry prioritetas šiuo metu - sveikata, o ne karjera. Jis buvo priverstas gultis į ligoninę sudėtingai operacijai. Pranešama, jog aktorius turėjo rimtų problemų su virškinamuoju traktu.

Serialo žvaigždės atstovas patvirtino, kad vienoje Los Andželo ligoninių jam buvo atlikta operacija, nes būklė buvo tapusi pavojinga gyvybei.

Virškinamojo trakto perforacija (prakiurimu) vadinama ertmė (kiaurymė) skrandyje, storojoje žarnoje ar plonajam žarnyne. Ji gali atsirasti dėl įvairių ligų, pvz., dėl apendicito ar divertikulito. Ertmė gali būti ir traumos padarinys – peilio dūrio ar kulkos padaryta žaizda, informuoja Healthline.com.

Praeityje aktorius ilgą laiką turėjo priklausomybių nuo alkoholio ir tam tikrų vaistų. Aktorius Matthew Perry išgarsėjo Chandlerio Bingo vaidmeniu seriale „Draugai", tačiau to žavaus jauno vyruko, panašu, nebeliko. Dabar 49 m. aktorių vos įmanoma pažinti.

Matthew Perry

1994 metais pradėjęs vaidinti seriale „Draugai", M. Perry buvo jauniausias iš visų aktorių. Tuomet jam tebuvo 25-eri. Jis, Jennifer Aniston, Mattas Le Blancas, Davidas Schwimmeras, Lisa Kudrow ir Courteney Cox seriale vaidino ištisus 10 metų.

M. Perry praeityje stengėsi sulieknėti, visuomet kovojo su antsvoriu, o trečiąjį „Draugų" sezoną jis atrodė gerokai lieknesnis nei anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)