38-erių ledi Gabriella ir jos mylimasis finansininkas Thomasas susituokė Vindzoro pilyje, kur pernai savo karališkas vestuves iškėlė princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle.

Kaip praneša Bakingamo rūmai, Th. Kingstonas karališkajai šeimos narei pasipiršo praėjusių metų rugpjūtį. Tuo metu pora atostogavo nedidelėje Sarko saloje, Lamanšo sąsiauryje.

Vindzoro pilyje – ledi Gabriellos Windsor vestuvės

Ledi G. Windsor yra Kento princo Michaelo, Anglijos karalienės pusbrolio, dukra. Nuotaka yra 52-oji eilėje į karališkąjį sostą.

Nuotaka vestuvių dieną pasipuošė italų mados namų „Luisa Beccaria“ suknele, kurią puošė nėriniai. Į koplyčią jaunąją lydėjo tėtis.

Būryje svečių, kurie į ceremoniją atvežti vintažiniais autobusais, buvo galima išvysti ne tik Anglijos karalienę ar jos vyrą princą Philipą, bet ir princesę Beatrice su mylimuoju Edoardo Mapelli Mozzi bei princą Harry.

Netoli Vindzoro pilies gyvenantis Sasekso kunigaikštis į vestuvių ceremoniją atvyko be savo žmonos Meghan. Tikėtina, kad kunigaikštienė šią progą praleido dėl motiniškų pareigų – sutuoktiniai šį mėnesį tapo sūnaus Archie tėvais.

Vindzoro pilyje vestuvių varpai skamba ledi Gabriellai

Princą Harry į šią iškilmingą ceremoniją atlydėjo aktorė Sophie Winkleman.

Vestuvių apeigų nepraleido ir Kembridžo kunigaikštienės Kate Middleton sesuo Pippa Middleton bei jos vyras Jamesas Matthewsas.

Įdomus faktas, kad nuotakos jaunikis 2011 metais susitikinėjo su Pippa. Nors jųdviejų santykiai iširo, panašu, kad jiedu sutaria draugiškai. Jamesas taip pat buvo pakviestas į Pippos vestuves, kuriose jis pasirodė su ledi Gabriella.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)