Andrew Keeganas

IMDb puslapyje apie Andrew Keeganą rašoma kaip apie tikrą dešimtojo dešimtmečio žvaigždę. Jis vaidino televizijos serialuose „Boy Meets World“, „Party of Five“, „7th Heaven“ ir „Baywatch“. Jis netgi vaidino filme „10 Things I Hate About You“, kuris yra laikomas paaugliams skirtų romantinių komedijų pagrindu. Tačiau pasibaigus serialui „7th Heaven“ („Septintasis dangus“), šis aktorius sulaukė vis mažiau ir mažiau pasiūlymų filmuotis.

Andrew Keeganas

A. Keeganas dešimtmečiui buvo beveik dingęs. Tačiau tuomet viskas pasikeitė: 2014 metais jis kūrė dvasinį judėjimą „Full Circle“, kurio misija, kaip nurodoma jo tinklalapyje, yra „aktyvuoti bendruomenę per gydomąjį į širdį sutelktą dvasinį programavimą, sukurianti erdvę autentiškam ryšiui“.

Tiesa, kai kas mano, kad šio judėjimo nariai tėra „linksmi žmonės, darantys linksmus dalykus“.

Barry Watsonas

Barry Watsonas daug dirbo televizijoje, tačiau labiausiai jis žinomas dėl Matto Camdeno vaidmens seriale „7th Heaven“. Įdomiausia, kad aktorius abejojo dėl šio vaidmens, nors serialą kūrė televizijos legenda Aaronas Spellingas.

Barry Watsonas

Portalui „Refinery29“ duodamas interviu aktorius sakė, kad jo abejonės buvo susijusios su ankstesniu vaidmeniu kitame A. Spellingo seriale. „Aš perskaičiau scenarijų ir pasakiau: „Net nežinau. Aš ką tik vaidinau tą vyruką, kuris prievartauja mokinukes, kitame jo seriale. Kodėl jis nori, kad atlikčiau šį vaidmenį?“

„7th Heaven“ filmavęs B. Watsonas, rodėsi, ėmė plėsti savo darbų mastą. Jis nusifilmavo keliuose filmuose, įskaitant itin populiarius „Sorority Boys“ ir „Boogeyman“, tačiau vėliau naujų galimybių nebeatsirado.

Eliza Dushku

Serialuose „Buffy the Vampire Slayer“ ir „Dollhouse“ nusifilmavusi aktorė tapo tikra kultine televizijos legenda. Vėliau Eliza „paskolino“ savo balsą „Marvel“ sukurtiems filmams „Agents of S.M.A.S.H.“ ir „Ultimate Spider-Man“. Tad kodėl ji yra laikoma pamiršta aktore?

Eliza Dushku

2014 metais Eliza Dushku išsiskyrė su NBA žvaigžde Ricku Foxu ir persikėlė į savo gimtąjį Bostoną, kur nusprendė studijuoti sociologiją. Tinklaraštininkai, tokie kaip Perezas Hiltonas, sako, kad tai buvo įvertinta kaip nugaros atsukimas Holivudui, nors pati aktorė laikraščiui „The Bostone Globe“ pabrėžė, kad „neapleidžia kino ir televizijos srities, tačiau po 22 metų, praleistų Los Andžele, pasiilgau Bostono“.

Beverley Mitchell

Kadangi Jessica Biel yra laikoma vienintele iš tikrųjų išgarsėjusia serialo „7th Heaven“ aktore, Beverley Mitchell taip pat yra vadinama pamirštąja. Minėtame seriale Lucy Camden vaidmenį atlikusi aktorė vėliau pasimėgavo trumpu išpopuliarėjimu, kurį užtikrino Kaitlin O'Malley vaidmenį seriale „The Secret Life of the American Teenager“.

Beverley Mitchell

Vėliau, kaip ir jos kolega iš serialo „7th Heaven“ B. Watsonas, B. Mitchell nusifilmavo keliuose šventiniuose kalėdiniuose ir velykiniuose filmuose. Tokie filmai veikiausiai paskatino ir pačią aktorę kurti šeimą: 2008 metais ji ištekėjo ir susilaukė dviejų vaikų.

Dabar ji rašo tinklaraštį „Growing Up Hollywood“. Kartą jame ji parašė, kad neprieštarautų, jeigu jos vaikai taip pat siektų karjeros pramogų versle, jeigu tik išliktų „žemiški“ ir negalvotų, kad „yra geresni už kitus“.

Lacey Chabert

Serialo „Party of Five“ žvaigždė Lacey Chabert buvo laikoma bene didžiausia šio serialo žvaigžde, tačiau dėl kažkokios priežasties ji nusprendė susitelkti į kitokią veiklą – animacinių filmukų garsinimą. Iš tiesų ši aktorė įgarsino Meg Griffin seriale „Family Guy“ prieš tai, kai tai daryti pradėjo Mila Kunis.

Lacey Chabert

Pati aktorė sako, kad jai patinka garsinti filmukus, nes ji gali įsikūnyti į veikėjus, į kuriuose paprastai negalėtų įsikūnyti dėl fizinių apribojimų. „Šio darbo privalumas yra tas, kad nereikia darytis makiažo ir šukuosenos, kad vaidintum. Gali tiesiog ateiti su sportiniu kostiumu, jeigu nori. Tai didelis pliusas!“ – sakė ji.

Jonathanas Tayloras Thomasas

Šis aktorius vaidino nuo aštuonerių. Jam buvo vos trylika, kai jis įgarsino jaunąjį Simbą animaciniame filme „The Lion King“. Tuo pat metu vaidino itin populiariame seriale „Home Improvement“. Todėl, kai jis nusprendė palikti serialą ir sutelkti dėmesį į savo išsilavinimą, visi patyrė didelį šoką.

Jonathan Taylor Thomas

„Aš norėjau mokytis, keliauti ir šiek tiek pailsėti. Sėdėti didelėje bibliotekoje kartu su kitais studentais yra nuostabu. Man tai buvo nauja patirtis“, – sakė aktorius.

J. T. Thomasas baigė Harvardo ir Kolumbijos universitetus. Tiesa, vėliau jis visgi grįžo prie vaidybos ir nusifilmavo seriale „Last Man Standing“. Jis taip pat režisavo kelias serialo serijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)