42-ejų prodiuseris lemtingąjį „taip“ ištarė Montesite, Rosvudo Miramar paplūdimyje. Vestuvių ceremonija vyko atviroje erdvėje.

„Šios vestuvės negalėjo labiau skirtis nuo karališkųjų vestuvių. Jos nebuvo perkrautos! Vestuvės buvo smagios, paprastos ir nepaprastai gražios. Visi puikiai leido laiką, ypač Trevoras ir Tracey“, – „Entertainment Tonight“ sakė porai artimas šaltinis.

Vestuvių svečių socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose matyti klasikinį juodą smokingą vilkintis T. Engelsonas ir pečius apnuoginančia nėrinių suknele be petnešėlių pasipuošusi jo nuotaka – 31-erių mitybos specialistė Tracey.

Su tokiais filmais kaip „License to Wed“ („Teisė tuoktis“) ar „Remember Me“ („Prisimink mane“) dirbęs T. Engelsonas T. Kurland pasipiršo 2018-ųjų birželį prabėgus vos dviem savaitėms po Meghan ir princo Harry‘io karališkųjų vestuvių.

„Pats laimingiausias vyrukas! Ruoškitės vakarėliui” – privačioje savo „Instagram“ paskyroje rašė T. Engelsonas.

T. Engelsono ir T. Kurland vestuvės įvyko prabėgus kelioms dienoms po pirmojo Meghan kūdikio, berniuko vardu Archie Harrisonas Mountbattenas-Windsoras, gimimo.

Meghan ir T. Engelsonas po septynerių metų draugystės susituokė 2011-ųjų rugsėjį. 2013-ųjų vasarą jiedu išsiskyrė, o oficialios skyrybos įvyko po metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)