Vogue“ užkulisių vaizdo įraše kameros užfiksavo „Kardašianų šeimos“ („Keeping Up With the Kardashians“) žvaigždę paskutinio jos apdarų primatavimo prieš didįjį mados renginį metu Los Andžele.

Primatavimas prasideda K. Kardashian West nepaprastai liekno liemens paslapties atskleidimu: tai specialiai jai siūtas kūno spalvos korsetas ir apatinę kūno dalį formuojantys apatiniai, pasibaigiantys virš kelių, bei permatomos petnešėlės.

Prireikė trijų pagalbininkų, kad įvilktų žvaigždę į visą kostiumą. Korsetą pagamino žymus prancūzų korsetų kūrėjas Mr. Pearl.

Renginiui, kurio tema šiemet – nenatūralumas, manieringumas, ant korseto K. Kardashian West apsivilko trumpą silikoninę Thierry Mugler suknelę, nuo kurios tarytum varva kristalai.

„Ką gi, Anna, jei aš neprisėsiu vakarienės, žinosi, kodėl taip yra. Aš vaikščiosiu, bendrausiu, tačiau atsisėsti man bus sunku. Sėdėti galėčiau tik pusiau gulomis“, – vaizdo įraše sakė K. Kardashian West, kreipdamasi į „Vogue“ vyriausiąją redaktorę Anną Wintour.

Kim Kardashian ir Kanye Westas

Vaizdo įraše, kurios baigiasi K. Kardashian West pasirodymu ant rožinio Met Gala kilimo, matyti, kaip vyksta žvaigždės pasiruošimas renginiui: darbuojasi jos makiažo ir šukuosenų meistrai, o tuomet jai apvelkamas apdaras – Kim tarsi supančiojama ir nusiteikia, jog kelias valandas negalės apsilankyti tualete.

Tačiau K. Kardashian West teko sukti galvą ne tik dėl to, kad negalės sėdėti per vakarienę, bet ir sugalvoti, kaip nusigauti į Met Gala. Užuot keliavusi automobiliu, Niujorko gatvėmis ji važiavo autobusiuku, kuriame galėjo stovėti.

„Tiesiog palinkėkite man sėkmės“, – į kamerą sakė K. Kardashian West.

Kim Kardashian

Žadą atėmė ir K. Kardashian West įvaizdis, pasirinktas po renginio vykusiam vakarėliui: žvaigždė persirengė ir apsivilko trumpą žydros spalvos suknelę, taip pat sukurtą Thierry Mugler ir vilkimą su korsetu. Itin gili suknelės iškirptė apnuogino bambą – tiesa, neaišku, ar tai iš tiesų žvaigždės bamba, ar ji tiesiog buvo nupiešta ant korseto. K. Kardashian West neužmiršo ankstesnės kristalų temos ir pasidabino žvilgančiu sidabriniu peruku.

Nors K. Kardashian West išvaizda pirmadienį abejingų nepaliko, ne visas dėmesys buvo teigiamas. Kai kurie kritikavo į korsetą įspraustą liemenį. Tačiau įžymybių trenerė Melissa Alcantara ėmėsi ginti žvaigždę: „Instagram“ ji paskelbė nuomonę, kad, nors K. Kardashian West dėvėjo korsetą, ji labai stengiasi, norėdama palaikyti gerą formą.

„Kad viskas būtų aišku: 1. Ši suknelė vilkima su korsetu, TAČIAU 2. Kim treniruojasi šešis kartus per savaitę, ji keliasi suknistai anksti ir yra pasišventusi sportui. 3. Aš nurodžiau jai kelią, bet JI PATI padarė visą darbą. Žinoma, man bet kokiu atveju patinka komplimentai. Man nė kiek nerūpi jūsų nuomonė apie jos kūną, nerūpi, ką jūs galvojate apie tai, ar ji kažką klastoja, ar ne. Matau ją kiekvieną rytą, matau, kaip ji treniruojasi, kaip prakaituoja, matau visą tą darbą, kurį ji nudirba už sporto salės ribų – visa tai yra pagirtina!“, – tvirtino M. Alcantara.

„Dar niekuomet neteko regėti tokios komandos. Tai gerokai peržengia mano ankstesnius įsivaizdavimus apie tai, kas yra aukštoji mada“, – vaizdo įraše pridūrė K. Kardashian West, kuomet keli asistentai padėjo jai apsivilkti suknelę.

Žvaigždė iš anksto suplanavo, kaip palepins save po vakaro, kurio metu vargiai galėjo prisėsti.

„Rytojaus rytą manęs lauks spurgos: karštos, šviežios spurgos. Tau ypatingos čionykštės spurgos – vanilinės su vaivorykštės spalvų pabarstukais“, – pirmadienį sakė K. Kardashian West.

Daugiau Met Gala žvaigždžių ir jų išskirtinių įvaizdžių - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)