Šapras ties šiuo sakiniu jį nuoširdžiai „nuo sunkių žvaigždės pareigų“ atleido. „Tai negaišk, mielasis. Eik ir susikrauk savo daiktus, nelaukdamas nei perklausos, nei jokių finalų“, - rūbinės duris nelabai pritapusiam naujokui parodė „Dangaus“ bosas.

Donatas pakluso. Jo brolis Vaidas kitą rytą manė, kad Dunis pasielgė teisingai: „Aš jį suprantu. Ne muzika jam svarbiausia, brolis – puikus verslininkas. Dunį slėgė palikti už sienų rūpesčiai. Todėl jis pasirinko ramų ir tikslų, o ne kūrybos ir įtampos pripildytą gyvenimą“.

„Grįžau ten, kur jaučiuosi kaip žuvis vandenyje. Todėl manau, kad rezultatu „Donatas – namo“ esame patenkinti ir aš, ir Šapras“, - jau išsimiegojęs ne „Dangaus“ apartamentuose, o savo namuose sakė metalo verslu užsiimantis Donatas Baumila.

Vyresnysis „Dangaus“ lyderio brolis Donatas, ateidamas į TV3 muzikos šou, rodėsi esąs ne mažiau už Vaidą kūrybingas ir muzikalus vaikinas. Vis dėlto, nors išvaizda ir talentais žavingieji Baumilos panašūs, ketveriais metais už šeimos jaunėlį vyresnis Donatas – tvirtai kojomis ant žemės stovintis žmogus. Jis ir „Danguje“ nepamiršo gyvenimo svajonės – „pasodinti medį, pastatyti namą, užauginti sūnų...”. Su savo sužadėtine Daine „Dangaus” naujokas susipažino būdamas vos šešiolikos. Oficialia pora jie taps jau šį pavasarį. Išeidamas į „Dangų” kūrybingos sielos Donatas būsimai žmonai paliko visus praktinius jų naujo buto įrengimo rūpesčius. Dabar jau buitimi ir paprastu verslininkų gyvenimu jie rūpinsis drauge.