Nors buvo praėjusios vos kelios valandos nuo ilgai laukto karališkojo kūdikio gimimo, 34 metų Harry prisipažino jau susidūręs su visiems tėvais tapusiems žmonėms pažįstama problema – miego trūkumu.

Vis dėlto, nebuvo net menkiausio požymio, kad tai jam būtų kėlę nemalonius jausmus.

„Miegojau apie dvi valandas, – laimingas princas sakė žurnalistams, kai paskelbus žinią apie karališkojo kūdikio gimimą buvo išjungtos kameros. Vėliau jis žiniasklaidos atstovų linksmai atsiprašė už trumpą didelės naujienos pranešimą. Vienu metu princas Harry net juokavo su operatoriumi, kuris apgailestavo, kad Sasekso kunigaikštis neriši kaklaraiščio. Reaguodamas į tai, jaunasis tėvas ironizavo: „Jūs esate operatorius, galite išsisukti“.


Vos keliomis minutėmis anksčiau princas Harry negalėjo tverti iš džiaugsmo, skelbdamas žinią, kad su 37 metų žmona Meghan Markle pirmadienio rytą susilaukė sūnaus.

„Su jauduliu pranešu, kad Meghan ir man šį rytą gimė kūdikis, labai sveikas berniukas, – sakė jis plačiai šypsodamasis. – Motina ir kūdikis jaučiasi neįtikėtinai gerai.“

„Tai buvo nuostabiausia patirtis, kurią kada nors galėjau įsivaizduoti, – toliau kalbėjo Harry. – Kaip bet kuri moteris tai daro, tiesiog nesuprantama. Bet mes abu esame labai susijaudinę ir labai dėkingi už visą tą meilę ir palaikymą, kurių iš visų sulaukiame. Tai buvo nuostabu, tad mes tik norėjome pasidalinti tuo su visais.“

Princas Harry vėliau pridūrė, kad „vis dar galvoja apie vardą“ savo naujagimiui sūnui.

„Kūdikis šiek tiek vėlavo, todėl turėjome šiek tiek laiko pagalvoti apie tai. Tai kitą kartą“, – sakė jaunas tėvelis.

Karališkoji pora paskelbė laimingą žinią kaip ir daugelis tėvų visame pasaulyje – per „Instagram“. Jie pasidalijo savo laime apie naujagimį savo naujoje „Instagram“ paskyroje @SussexRoyal, kuri buvo sukurta balandžio 2 dieną.

Pranešime skelbiama: „Džiaugiamės galėdami pranešti, kad Jų Karališkosios Didenybės Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė ankstų 2019 metų gegužės 6 dienos rytą pasveikino savo pirmagimį. Karališkųjų Didenybių sūnus sveria 7 svarus 3 uncijas. Kunigaikštienė ir kūdikis yra sveiki ir gerai jaučiasi, o pora dėkoja visuomenei už pasidalintą jaudulį ir palaikymą šiuo ypatingu jų gyvenimo laikotarpiu. Daugiau informacijos bus pateikta artimiausiomis dienomis.“

Anksčiau karališkoji pora paskelbė, kad kūdikio gimimas bus privatus, o tai reiškia, kad karališkosios šeimos gerbėjai neturėtų tikėtis Meghan Markle pasirodymo ant ligoninės laiptų, kaip tai darė Kembridžo kunigaikštienė po visų trijų savo vaikų gimimo.

Vis dėlto karališkosios šeimos gerbėjai turės galimybę pamatyti laimingus tėvelius su savo naujagimiu. Tikimasi, kad po kelių dienų Meghan ir Harry su kūdikiu dalyvaus fotosesijoje prie Vindzorų rūmų. Princas Harry pirmadienį patvirtino, kad maždaug po dviejų dienų jis pirmą kartą pasirodys trise.

Pirmadienį gimęs karališkasis kūdikis yra septintas eilėje į sostą po princo Charleso, princo Williamo, princo George’o, princesės Charlotte, princo Louiso ir princo Harry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)