Pranešama, kad muzikos kūrėjas mirė mįslingomis aplinkybėmis nuo skirtingų kūno sužalojimų, kuomet skubėdamas padėti į nelaimę patekusiai draugei, jis susidūrė su stiklinėmis durimis, kurioms dužus, didžėjus patyrė daugybinius kūno sužalojimus, įpjovas, dėl kurių vyras neteko daug kraujo ir galiausiai įkrito į baseiną.

Skelbiama, kad kartu su muzikos kūrėju buvusi nuoga moteris ėmė šauktis pagalbos, kuomet ji ėmė kristi iš ketvirto aukšto terasos viloje, kurioje buvo apsistojęs Adam Sky.

Kartu su didžėjumi laiką leidusi draugė jau identifikuota, tai rusų tautybės Zoia Lukiantcev, kuri buvo didžėjaus darbuotoja ir nelaimingo įvykio metu atsipirko tik kojos lūžiu.

Šaltinis news.com skelbia, kad nuogas didžėjaus kūnas buvo rastas kraujo klane privačiame baseine Balio kurorte. Spėjama, kad Adam Sky nukraujavo, kuomet stiklo šukė jam pažeidė arteriją.

Apie didžėjaus mirtį kurorte pranešama ir jo oficialiuose socialiniuose tinkluose.

„Mums labai gaila pranešti, kad Adamas Neatas (tikrasis didžėjaus vardas) atsidūrė mirtino įvykio sūkuryje Balyje, kuomet jis skubėjo padėti draugei, patyrusiai daugybinius kūno lūžius šeštadienį, gegužės 4-ąją. Adamo giminaičiai ir artimieji sekmadienį keliauja į Balį, kur bus pradėta ruoštis laidotuvėms. Šiuo metu mes prašome jūsų pagarbos gedinčiai šeimai, kuri išgyvena tragišką netektį“, – skelbiama oficialiame pareiškime.

Kaip skelbia garsenybės puslapis, Adam Sky praėjusiais metais buvo išrinktas trečiuoju populiariausiu didžėjumi Azijos šalyse.

Žurnalas „Juice“ šį didžėjų yra apibūdinęs kaip „kylančią superžvaigždę“.

Kurdamas muziką Adam Sky bendradarbiavo su kitomis elektroninės muzikos žvaigždėmis, tokiomis kaip Fat Boy Slim, David Guetta ir The Scissor Sisters.

Pranešama, kad Indonezijos policija jau ėmėsi tirti detalesnes šios mirties aplinkybes. Tyrėjai neatmeta galimybės, kad šioje tragedijoje gali būti įsimaišęs ir alkoholis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)