„Likus trims dienoms iki mirties ji jautėsi prastai. Ji sirgo gripu, tad išsiuntė vaikus į mano namus, kad šie neapsikrėstų“, – aiškino 49-erių reperis.

„Vieną vakarą aš pasiteiravau, kaip ji jaučiasi, o ji tarė: „Puffy, pasirūpink mano vaikučiais“. Ji tą man pasakė prieš savo mirtį“, – tęsė Diddy.

Reperio teigimu, šie žodžiai įstrigo jam galvon po to, kai K. Porter buvo rasta negyva savo namuose Toluca Lake, Kalifornijoje, lapkričio 15-ąją.

„Ėmiau elgtis rūpestingai tarsi mama: paskyriau žmones, kad užtikrinčiau, jog vaikai nieko nesužinos iš socialinių tinklų, neišgirs ar neperskaitys naujienose“, – sakė S. Combsas.

S. Combsas ir K. Porter turėjo tris bendrus vaikus: 21-erių sūnų Christianą ir 12-metes dvynes Jessie James ir D'Lilą.

S. Combsas taip pat padėjo auginti 27-erių Quincy, K. Porter sūnų iš ankstesnių santykių. S. Combsas irgi turėjo du vaikus iš ankstesnių santykių: 25-erių sūnų Justiną ir 13-metę dukterį Chance.

„Turėjau skubėti pas mergaites į mokyklą ir surasti Quincy, kuris filmavosi Atlantoje. Christianas buvo lėktuve, jo telefonas buvo išjungtas, tad skrisdamas naujienų jis neskaitė“, – pasakojo S. Combsas.

Reperis teigė, kad tvirti jo ir K. Porter santykiai visuomet buvo sutelkti į vaikus.

„Kaskart, kai Kim ir aš šnekėdavomės, kalba sukdavosi apie vaikus. Žinoma, mes buvome draugai, tačiau nėra buvę tokio pokalbio, kuriame neaptartume vaikų. Nemeluosiu: tam tikra prasme ji mane tam ruošė. Žinojau, kad turėjau būti pasirengęs padaryti viską, ko tik prireiktų, jei kada nors nutiktų kažkas panašaus“, – sakė Diddy.

Reperis pasakoja, kad, kai jis išgirdo naujieną, „buvo riksmų ir verksmų“, tačiau tada jis prisiminė paskutiniuosius K. Porter žodžius.

„Šaukiausi Dievo ir jos, o tuomet beveik staiga mano galvoje suskambo Kim balsas, galėjau tiesiog girdėti, kaip ji sako: „Patikink, kad pasirūpinsi mano vaikučiais“, – prisiminė S. Combsas.

Diddy teigė, jog K. Poter mirtis išmokė jį labiau rūpintis šeima – būtent to ji ir būtų norėjusi.

„Anksčiau aš buvau tarsi puse etato dirbantis tėtis. Šeima man visuomet buvo svarbiausia, bet nesuskaičiuojamą daugybę kartų aš pirmenybę teikdavau darbui. Tačiau kasdien girdžiu, kaip ji man primena skirti laiko vaikams ir užtikrinti, kad visiems viskas būtų gerai – visai taip, kaip darytų ji pati. Aš daug dažniau būnu su jais, ir, svarbiausia, dabar vaikai man svarbesni už viską gyvenime“.

„Mūsų šeima šauni, mes viską įveikiame drauge. Nuo Sarah [Chapman, Chance motina] iki Misos [Hylton-Brim, Justino motina] iki visų Kim draugų ir senelių – esame tarsi visas kaimas“, – pasakojo S. Combsas ir pridūrė, kad, nors šeimai niekuomet nepavyks visiškai išsivaduoti iš gedulo, jiems sekasi „labai gerai“.

„Mums sekasi išties gerai, nes jos išėjimas mus pakeitė ir paskatino labiau mylėti vienas kitą. Džiaugiuosi galėdamas tą pasakyti, nes iš pradžių nesuvokiau, kaip mums seksis. Kim dėka mums einasi gerai – dėl to, kaip ji mus mylėjo“, – kalbėjo Diddy.

Kaip buvo pranešta anksčiau, K. Porter mirė nuo plaučių uždegimo – tą patvirtino Los Andželo apskrities medicinos tyrimų skyriaus specialistai. Iki mirties ji patyrė į gripą panašius simptomus.

S. Combsas ir K. Porter pradėjo susitikinėti dešimtajame dešimtmetyje. 1999-aisiais jiedu išsiskyrė ir kovojo dėl Christiano globos. S. Combsas dvejus metus susitikinėjo su Jennifer Lopez, o 2003-aisiais jis ir K. Porter susitaikė. Pora 2007-aisiais galutinai išsiskyrė, tačiau iki pat Kim gyvenimo pabaigos išliko artimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)