L. Hannon (75 m.) pasakojo leidiniui „Mirror“, kad vestuvėms buvo pasiruošta, bet vieną naktį Eltonas (kuris tuo metu dar vadinosi tikruoju vardu – Regu Dwightu) ją pažadino, būdamas neblaivus, ir pasakė, kad tarp jų viskas baigta.

Artėjant vestuvių dienai, Eltono nuotaikos darėsi vis permainingesnės.

Moteris pasakojo: „Jis pasidarė tylus, nepastovios nuotaikos. Nė nenumaniau, kad jam sunku dėl savo seksualinės orientacijos. Kartą su Bernie‘u (Taupinu, dainų tekstų kūrėju) radome jį pasilenkusį virš dujinės viryklės, virtuvėje buvo plačiai atvertas langas.“

Linda Hannon

Bet Linda vis dar nenorėjo atsisakyti vestuvių planų: „Buvome užsisakę tuoktuvių laiką. Jo mama užsakė tortą. Neplanavome didelės puotos, turėjo dalyvauti tik šeimos nariai ir artimiausi draugai.“

Pasak Lindos, B. Taupinas ir Longas Johnas Baldry‘is nusivedė Eltoną į bernvakarį ir įkalbėjo ją palikti. Jie argumentavo, kad tuokdamasis jis sugriautų gyvenimą dviem žmonėms. Vėliau Eltonas sukūrė dainą „Kai kas šįvakar išgelbėjo mano gyvenimą“ („Someone Saved My Life Tonight“).

Linda įsitikinusi, kad daina – apie ją ir jų išsiskyrimą.

Eltonas Johnas

Vėliau Eltonas Johnas (kuriam šiuo metu 72 m.) per Šv. Valentino dieną vedė Renate Blauel. Po ketverių metų, 1988-aisiais, su ja išsiskyrė ir paskelbė esąs homoseksualus.

2014 m. popdainininkas susituokė su Davidu Furnishu. Homoseksualų pora augina du berniukus – 8 m. Zachary‘į ir 6 m. Elijahą.

Linda teigė, kad filmo apie Eltono Johno gyvenimą „Rocketman“ prodiuseriai į ją nesikreipė. Filmas bus rodomas kino teatruose šiemet, pagrindinį vaidmenį atlieka Taronas Egertonas, režisierius – Dexteris Fletcheris.

Moteris įtaria, kad apie ją filme nebus užsiminta.

„MailOnline“ paprašė Eltono Johno atstovų pateikti komentarą.

Praėjusį antradienį videoreportaže muzikos legenda teigė norėjęs, kad filmas kuo greičiau pasirodytų, kadangi jis nori, kad visas pasaulis sužinotų tiesą apie jo kelią į šlovę, nors jame ir buvo negatyvių aspektų.

Eltonas teigė: „Jis turi būti kiek įmanoma nuoširdesnis, nuopuoliai buvo tikrai gilūs, o sėkmingi laikotarpiai išties pakilūs. Norėjau, kad toks ir būtų filmas.

Aktorius T. Egertonas sakė, kad vaidmuo šiame filme buvo didžiausias džiaugsmas jo profesiniame gyvenime.

Jis teigė: „Tiesiog stulbina tai, kad šis vaikis iš darbininkų klasės dabar yra didžiausia pasaulio garsenybė.

Filme bus vaizduojama, kaip aštuntą dešimtmetį muzikantas išgarsėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)