Daugelis iš pradžių galvojo, kad šis griuvimas buvo pasirodymo dalis, tačiau ant podiumo atskubėjus medikams minią apėmė siaubingas suvokimas, jog nutiko nelaimė.

T. Soaresas buvo nugabentas į ligoninę, tačiau, deja, jo išgelbėti nepavyko – modelis paskelbtas mirusiu, pranešė renginio organizatoriai.

Vaizdo įraše matyti, kaip modelis nuėjo iki podiumo galo, apsisuko, susvyravo ir nukrito veidu žemyn.

Pasak „Folhapress“, T. Soaresas, kaip pranešama, užkliuvo už savo batraiščių ir nukrito, o vėliau buvo matyti, kaip jam iš burnos veržiasi putos.

Iš pradžių buvo įtarimų, kad, sprendžiant iš nugriuvimo pobūdžio ir pasirodžiusių putų, modelis galėjo sirgti epilepsija.

Modelio agentas Rogério Campaneli iš agentūros „MGT Base Agency“ „FocusOn News“ sakė: „Tai buvo šokiruojanti įvykių virtinė – mes bandėme kažkaip juos sudėti krūvon. Tačiau viskas įvyko taip greitai ir netikėtai“.

„Gydytojai įtaria, kad Talesas galėjo sirgti chromosomine liga. Iš vaizdo įrašų jie sprendžia, jog jis mirė ant podiumo. Viskas vyko taip greitai: jis pabučiavo užkulisiuose laukusią draugę, pasitikinčiai, kaip visada, žengė podiumu, o tada staiga susvyravo, suklupo ir nugriuvo“, – pridūrė agentas.

T. Soareso sesuo Gabrielle Gomes, Brazilijos naujienų portalui G1 sakė nežinojusi apie jokias brolio sveikatos problemas.

Jos brolis reguliariai tikrinosi sveikatą, anksčiau jis nebuvo patyręs epilepsijos priepuolių.

„Aš ir mano mama (Heloisa) prieš renginį kalbėjomės su Talesu. Vaizdo skambučio metu jis tvirtino besijaučiantis gerai ir sakė ką tik sukramsnojęs morką“, – pasakojo G. Gomes.

Modelio sesuo pridūrė: „Tai, kas nutiko, mus labai išgąsdino ir sugniuždė. Jis buvo itin sveikas, sveikai maitinosi, kasdien sportavo – užsiėmė krosfitu ir joga“.

Pasirodymą stebėjo šeima

Modelio šeima, gyvenanti Minas Žeraiso valstijoje esančiame Manjuasu mieste, maždaug 800 kilometrų nutolusiame nuo San Paulo, stebėjo renginio transliaciją. Jie pastebėjo, kad Talesas negrįžo podiumu.

Netrukus transliacija nutrūko.

Vis dar sukrėsta Gabrielle sakė: „Mano mama paskambino norėdama išsiaiškinti, kas nutiko, jai pasakė, kad Talesui pasidarė bloga ir jis išvežtas į ligoninę. Netrukus po to organizatoriai mums ir vėl paskambino ir pranešė, jog jis mirė“.

Mirties priežastis tiriama. Artimieji viliasi, kad skrodimas atskleis, kas galėjo sukelti tragediją.

Mados savaitės sukrėtimas

San Paulo mados savaitės organizatorių pranešime teigiama: „San Paulo mados savaitė ką tik sulaukė žinių apie modelio Taleso Soareso, kuriam „Ocksa“ kolekcijos metu staiga pasidarė bloga, mirtį“.

„Instagram“ organizatoriai rašė: „Tegu Dievas tave sutinka išskėstomis rankomis! Gyvenimas neabejotinai yra tarsi podiumas: mes juo tiesiog praeiname. Labai liūdna”.

„Ocksa“ „Instagram“ rašė eantys „sukrėsti“ modelio mirties, nors ir nepatvirtinta, nuo ko jis mirė: „Visa „Ocksa“ komanda smarkiai apgailestauja ir yra sukrėsta žinios apie modelio Taleso Cotta mirtį. Taleso artmiesiems ir draugams „MGT Base Agency“ reiškiame nuoširdžiausią užuojautą. Šią ypatingo skausmo akimirką prašome savo draugų skirti jiems savo maldas ir gerą energiją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)