Mergina taip pat pridūrė maniusi tai būsiant puikia karjeros pradžia, tačiau tai tebuvo labiau televizijos šou ir visiems lūkesčiams buvo lemta žlugti.

Visgi 24 metų modelis pripažino, kad „tai visgi yra mano istorijos dalis, ir esu dėkinga už viską, ką padariau ir kas mane padarė tokia, kokia esu“.


Žinoma, toks modelio pareiškimas sulaukė prieštaringos reakcijos. Kai „America‘s Next Top Model“ kūrėja ir viena iš teisėjų Tyra Banks dalyvavo A. Coheno laidoje, ji mėgino nesureikšminti visos šitos dramos.

„Neturiu nieko prieš savo merginas, jas tikrai myliu. Ir mano merginos ateina iš pačių įvairiausių sluoksnių, patyrusios daug kančių, sunkumų, turinčios savas istorijas. Labai dažnai, kai žmonės ima kaip nors reikštis, jie daro tai dėl kokios nors priežasties. Aš gerbiu jos konfidencialumą ir jos gyvenimą“, – pareiškė T. Banks.

Todėl W. Harlow vėliau nusprendė paaiškinti, ką tada turėjo omeny.

„Tai neturi nieko bendra su nedėkingumu ar neva mėginimu ignoruoti, nerodyti pagarbos Tyrai, – parašė Winnie. – Ji buvo pirmas aukštesnio statuso žmogus, privertęs mane pajusti, kad galiu būti modeliu. Ir aš ne tik jai dėkinga, bet ir to niekada nepamiršiu.“


Tačiau ji taip pat pridūrė, kad „po šou manęs niekas nesamdė ir jokia agentūra manęs nekvietė dėl šio realybės šou stigmos“.

Dėl to W. Harlow ėmė ieškoti galimybių Europoje, mat čia apie dalyvavimą tame realybės šou mažai kas žinojo. Galiausiai jai pavyko išgarsėti. Tačiau prieš dalyvaudama tame šou ji būtų norėjusi žinoti, kad sėkmei jis anaiptol nebūtinas.

„Noriu labai aiškiai pasakyti, kad neišsižadu to, ką pasakiau. Nenoriu, kad merginos, remdamosi mano pavyzdžiu, galvotų, jog tai padeda startuoti kaip modeliui. Supratau, kad geriausia, ką įmanoma padaryti, norint tapti modeliu ir atkreipti į savo dėmesį, yra bendradarbiavimas su geros reputacijos agentūra“, – sakė W. Harlow.

Ji nusprendė prabilti ir atvirai pasisakyti, nes nori „atvirai kreiptis į jaunas merginas ir vaikinus, kurie svajoja apie modelio karjerą“.

Vis tik ji šiuo metu yra labai populiari ir net vadinama viena iš nedaugelio, iš esmės pakeitusių mados pasaulį. Winnie atkreipė į save dėmesį dėl išskirtinės išvaizdos – dėl baltmės jos oda yra dėmėta. Dar labiau modelis išgarsėjo po to, kai ėmė susitikinėti su Formulė-1 čempionu Lewisu Hamiltonu.


Vitiligo liga (dar kitaip vadinama baltme) serganti Winnie Harlow tapo itin daug žmonių įkvėpusia gražuole, savo pavyzdžiu įrodžiusia, jog net ir rimtos odos ligos neužkerta kelio svajonių išsipildymui.

19-metė, kurios tikrasis vardas Chantell Brown-Younger, vėliau tapo ir kompanijos „Diesel“ reklaminiu veidu.

„Vienintelis žmogus, kuris gali priversti jus pasijusti negražia – tik jūs pats“, – sako Winnie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)