36-erių ir 34-erių broliai vienas su kitu nekalbėjo nei pakeliui į Šv. Jurgio koplyčią Vindzoro pilyje, nei išeidami iš jos. Tarp jų nuolat buvo pusseserė Zara Tindall su vyru Mike'u Tindallu. Williamą lydėjo jo žmona Kate Middleton.

Praraja brolių santykiuose prasidėjo nuo Meghan Markle atsiradimo šeimoje. Pirmiausiai nesantaika atsirado tarp kunigaikštienių, vėliau ėmė nesutarti ir broliai. Įsikišus karalienei Elžbietai II bei princui Charlesui, santykiai buvo kiek atšilę, tačiau, atrodo, neilgam.

Harry su Meghan sugalvojo išsikraustyti iš bendrų namų Londono centre, taip jie tikėjosi pasprukti iš brolio bei jo šeimos šešėlio.

Tuomet karališkieji rūmai oficialiai paskelbė, jog Williamo ir Harry šeimos atsiskiria ir ne tik gyvens atskirai, bet ir turės savus atstovus bei patarėjus.

Vėliau pasirodė informacija apie galimai slaptą planą iškart po vaikelio gimimo išsiųsti Harry su Meghan Markle į Afriką. Oficialiai – kad įkvėptų ten gyvenančius jaunus žmones, tačiau tarp eilučių – tam, jog broliai su šeimomis kuo daugiau laiko praleistų atokiau vieni nuo kitų.

Komentuodami šias pasirodžiusias kalbas, Bakingemo rūmai nepaneigė jų, tačiau teigė, jog „kol kas Harry ir Meghan ateities planai nėra aiškūs ir jokie sprendimai kol kas nepriimti“.

Prieš šventines Velykų pamaldas princas Harry pasisveikino su K. Middleton ir nuotaikingai kalbėjosi su Z. Tindall, tačiau su Williamu visiškai nebendravo.

Princai Williamas ir Harry laikėsi atstumo

Šventėje dalyvavo ir daugiau karališkosios šeimos narių – princesė Anne su vyru, princas Andrew, jo vyresnioji dukra Beatrice ir kiti. Mišiose nepasirodė karalienės vyras princas Philipas bei netrukus gimdysianti Meghan Markle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)