Ką būtiniausiai paminime, pasakodami, kaip atrodo šis 39-erių metų amerikiečių aktorius? Žinoma, barzdą. Štai kaip tik jos dabar jis nebeturi. Tie, kuriems sunku tuo patikėti, gali kuo laisviausiai peržiūrėti asmeniniame J. Momoa „YouTube“ puslapyje įkeltą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota ši svarbi akimirka, rašo portalas „People“.

„Sudiev, Drogo, Akvuamene, Declane ir Baba! – parašė J. Momoa, paminėdamas kelis barzdotus personažus, kuriuos suvaidino filmuose „Sostų karai“ („Game of Thrones“), „Akvamenas“ („Aquaman“), „Frontier“ ir dar nematytame televizijos seriale „See“. – Nuskutu šį didžiausią gėrį. Metas permainoms.“

Skutęsis J. Momoa nebuvo nuo 2012-ųjų. Apie tai jis pats užsiminė, kol stovėdamas vidury dykumos iš pažiūros be jokio gailesčio skutosi barzdą, jau tapusią kone vizitine jo kortele.

„Visai neblogai atrodo!“ – galiausiai konstatavo jis.

Jason Momoa

Stimulu pasikeisti J. Momoa tapo nauja skardinėmis tiekiamo vandens linija. Kaip tik dabar aktorius dalyvauja šį produktą platinančios bendrovės „Ball Corporation“ surengtoje reklaminėje kampanijoje.
Kaip pats aiškino vaizdo įraše, aliuminio skardinės, kitaip nei plastikiniai buteliai, yra visu 100 proc. perdirbami.

„Tai darau norėdamas paskleisti žinią. Plastikas žudo mūsų planetą, tačiau sprendimas, aš manau, yra, – kalbėjo J. Momoa. – Nenoriu virkauti, tačiau tėra vienintelis dalykas, tikrai galintis padėti mūsų planetai ir ją išgelbėti, žinoma, jei užsiimsime perdirbimu. Tai – aliuminis.“

„Apie 75 proc. kada nors panaudoto aliuminio naudojama iki šiol, – patikino J. Momoa. – Jis 100 proc. perdirbamas. Ištuštinate skardinę, o po 60 dienų vėl geriate iš tos pačios. 100 proc. ir begalinis perdirbimo ciklas.“

Toliau J. Momoa papasakojo kaip porą pastarųjų mėnesių darbavosi siekdamas vieno tikslo – sulaukti rinkoje su savo asmeniu siejamo skardinėmis tiekiamo vandens.

„Norėjau, kad tai būtų mano vanduo – taip tarsi tapčiau pavyzdžiu. Norėjau turėti kokį nors produktą, kurį galėčiau pasiūlyti pasauliui. Tokį, kurį galėčiau pademonstruoti kitoms įmonėms ir paskatinti jas padaryti tą patį, – sakė aktorius. – Kol kas aš ieškau. Tai mano kelionė.“

Skardinėse, apie kurias J. Momoa taip entuziastingai kalba, parduodamas gazuotas, negazuotas, šarminis ir šaltinio vanduo.

„Tai tik vanduo, bet aš tuo patenkintas, – sako J. Momoa. – Žinau, kad šitai galima perdirbti, taip pat žinau, kad taip bus padaryta.“

„Todėl nuoširdžiai prašau. Ruoškimės pokyčiui. Jį atneš aliuminis. Turime atprasti nuo tų plastikinių vandens butelių. Akvamenas bando daryti tai, ką gali. Jūsų, savo ir viso pasaulio vaikų labui. Išvalykime vandenynus, išvalykime žemę“, – agituoja aktorius.

Nors barzdą J. Momoa nusiskuto, ilgų plaukų dar nenusirėžė. Taip jis, matyt, pradžiugino ne tik savo žmoną Lisą Bonet, paprastai simpatizuojančią vien ilgaplaukiams vyrams.

„Jei nusikirpsiu plaukus, žmona tikrai mane paliks, todėl bent kol kas to nedarysiu“, – dar gruodžio mėnesį paaiškino J. Momoa dienraščiui „The Daily Telegraph“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)