Kiek anksčiau su Kim Kardashian namų aplinka buvo galima susipažinti peržiūrint „Vogue“ išleistą vaizdo įrašą, kuriame žvaigždė atsakinėjo į reporterio užduodamus klausimus, rašoma portale „People“.

Ypač daug klausimų sukėlė vonioje sumontuotos unikalios kriauklės, jei apskritai taip galima pavadinti įrangą, kurią sudaro vien čiaupas ir stalviršis, o pačios kriauklės, tiesą sakant, nė nėra. Ar gali būti, kad jos išties atlieka numatytą funkciją?

„Kadangi visus kiek suglumino mūsų kriauklės, pamaniau, kad neprošal trumpam pakviesti jus į vonią“, – pranešė ralybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė paskelbtame vaizdo įraše.

Grožio industrijos diva „Instagram“ istorijų skiltyje suteikė savo paskyros sekėjams progą pasižvalgyti po ypač erdvią savo namų vonią.

Tik visų pirma ji nusiveda į vidaus kiemą, kuriame pastatyta pora kėdžių, ir prasitaria, kad visos vonios kambario lubos yra tarsi šviesos kamera. K. Kardashian-West taip pat suteikia progos pamatyti už stiklo pertvaros esantį dušą ir milžinišką vonią, kurioje, pasak jos, be vargo telpa visos trys šeimoje augančios atžalos: penkerių North, trejų Saintas ir vienerių Chicago. Gegužę vaikų būrį papildys dar vienas surogatinės motinos pagimdytas kūdikis.

Galiausiai, K. Kardashian prasklaidė kriauklę gaubiančią paslaptį. Beje, šio išskirtinio projekto autoriai – Kanye Westas, poros namų interjero dizaineris Axelis Vervoordtas ir architektas Claudio Silvestrinas.

„Claudio pasakė, kad jos turi būti toliau nuo sienos, – pareiškė K. Kardashian ir paaiškino, kad ankstesnėje vonioje kriauklės buvo šalia sienos, o ne patalpos vidury. – Pamanėme, kad taip išties geriau.“

Pasak K. Kardashian, iš viso buvo sukurti aštuoni pavyzdžiai. Iš jų ir buvo išsirinktas tas modelis, kurį regi vaizdo įrašo stebėtojai. Pats metas pademonstruoti, kaip jis veikia. Kadangi nieko, primenančio plautuvę, nematyti, gali susidaryti įspūdis, kad iš čiaupo tekantis vanduo turėtų lietis ant grindų arba likti ant stalviršio. Visgi, kaip tenka įsitikinti, stalviršio paviršius yra šiek tiek įduobtas, todėl visas vanduo pro specialų plyšį kuo puikiausiai suteka į kanalizacijos vamzdį.

„Galima paleisti kad ir pačią stipriausią srovę – vanduo tikrai neims tekėti ant grindų“, – aiškina namų šeimininkė.

Išeidama iš vonios K. Kardashian dar atkreipia dėmesį į šviesos jungiklius, leidžiančius įjungti, išjungti šviesą ir sukurti prieblandą. Tik nemanykite, kad šviesos jungiklis tokios įžymybes namuose – tipinis. Pasirinktas išties lakoniškas variantas – trys atskiri mygtukai sienoje.

„Nėra jokio apvado. Aš manau, kad taip gražiau“, – sako Kim.


Poros namai jau kurį laiką žadina smalsumą. Klausimų ypač pagausėjo po 2018 metų balandį socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodžiusių Kanye Westo įkeltų interjero nuotraukų.

Į tai reaguodama Kim parašė: „Na, brangusis. Juk laikomės taisyklės nedemonstruoti savo namų socialiniuose tinkluose! Tai gal nuo šiol ir realybės šou leisime čia filmuoti?“ Vėliau ji paaiškino, kad klausimas nebuvo rimtas.

Nuo to laiko pora kiek atlaidžiau ėmė vertinti galimybę fotografuotis erdviuose savo namuose – nuosavybėje, kurios vertė, kaip teko sužinoti iš 2018-aisiais Kris Jenner „Twitter“ paskelbto pranešimo, – 60 mln. dolerių (53 mln. eurų).

Apie atlaidesnį požiūrį byloja ir tai, kad namų durys buvo atvertos leidiniui „Vogue“. Bendraudama su straipsnių autoriumi Jonathanu van Meteriu K. Kardashian užsiminė apie dvi namuose esančias virtuves: vieną, skirtą demonstruoti, ir kitą – personalui.
Kalbėdama apie namuose sukurtą atmosferą, K. Kardashian palygino ją su minimalistinio vienuolyno skleidžiama aura.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)