Šitaip pasielgdami M. Markle ir princas Harry pažeistų nuo seno gyvuojančią tradiciją, kurios laikydamiesi karališkosios šeimos nariai gimus atžaloms samdo Norlando koledžą baigusią auklę. Kalbama, kad gali nutikti ir taip, jog vaiką prižiūrės ne moteris, o vyras, rašo „MailOnline“.

Tai, kad besilaukianti M. Markle užsispyrė ieškoti amerikietės auklės, akivaizdžiai rodo, jog širdimi ji tebėra savo gimtinėje – JAV.

37-erių metų kunigaikštienė, kaip teigiama, kreipėsi į specialistų paieškos agentūrą su prašymu ieškoti tinkamos kandidatės (o gal tai bus vyras?), galinčios pradėti darbuotis ne vėliau kaip po trijų mėnesių.

Leidinio „Mirror“ kalbintas karališkajai šeimai artimas šaltinis nurodė, kad modernioji porelė turi ganėtinai aiškią viziją, kaip stengsis auginti savo vaikus.

„Meghan labai aiškiai davė suprasti, kad pirmenybę teikia amerikietėms, o ne britėms, be to, išreiškė norą matyti jas kaip šeimos nares, o ne kaip uniformuotą aptarnaujantį personaląׅ“ – sakė šaltinis.

„Tai jai svarbu. Ji niekada ir neslėpė, kad didžiuojasi amerikietiškomis savo šaknimis“, – priminė informaciją perdavęs asmuo.

„Jie anaiptol ne prieš, kad vaiką auklėtų vyras. Pasamdytam darbuotojui žadamas iki 70 tūkst. svarų sterlingų (62 tūkst. eurų) metinis uždarbis. Konkrečią sumą turėtų lemti kandidato patirtis“, – aiškino „Mirror“ kalbintas žmogus.

Karališkoji pora pati ketina kalbėtis su būsimais kandidatais. Tas, kuris pasirodys atitinkantis lūkesčius, bus apgyvendintas ką tik renovuotoje Frogmore rezidencijoje Vindzoro pilies valdose ir galės naudotis suteiktu automobiliu.

Kensingtone, Vakarų Londone, veikianti įdarbinimo agentūra dažniausiai užsiima dvikalbių vaikų prižiūrėtojų ir auklių iš Norlando paieškomis.

Kate Middleton ir princas Williamas, kaip žinia, pasamdė Norlando auklių Bato koledžą baigusią Spaniard Maria Teresa Borrallo.

Norlando auklės ryši rudos spalvos prijuostę, dėvi baltus marškinius ir nešioja rudą skrybėlę su N raidės emblema.

Norlando mokyklą lankiusių vyrų – vos vienas kitas. Pernai ją baigė pirmieji du absolventai.

Neseniai paaiškėjo ir tai, kad M. Markle ketina sulaužyti dar vieną karališkosios šeimos tradiciją. Gimdyti ji nutarė ne „Lindo Wing“ ligoninės skyriuje, be to, kūdikio neskubės demonstruoti visuomenei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)