Stilingai pasipuošusi vakarėlių mėgėjų minia turėjo trauktis kuo toliau nuo gaisravietės. Kaip informavo užsienio žiniasklaida, po pirmosios festivalio dienos dėl dušo kabinose kilęs sprogimas sukėlė gaisrą.

Gaisras įvyko naktį. Netikėta nelaimė sukėlė paniką, kurią bandė suvaldyti apsaugos darbuotojai. Pranešama, jog aukų nebuvo, tačiau poilsiautojai buvo išgąsdinti, o kai kurie socialiniuose tinkluose pranešė, jog netrukus paliko ir patį festivalį.

Kol kas skelbiama, kad programa dėl kilusios nelaimės nesikeis. Laukiamiausi festivalio svečiai šiemet yra Ariana Grande, Tame Impala ir Childish Gambino.

„Coachella“ paprastai vyksta du savaitgalius iš eilės, o jame tiek ant scenos, tiek ir šalia jos galima išvyksti ne vieną ryškią šou pasaulio žvaigždę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją