Abiejų aktorių advokatai kol kas nesureagavo į „People" korespondento prašymą pateikti komentarus.

A. Heard ir J. Deppas (55 m.) susituokė 2015 m. 2016 m. aktorė kreipėsi į teismą, kaltindama tuometinį sutuoktinį smurtavimu ir prašydama išduoti jam prie jos artintis draudžiantį orderį.

J. Deppas kaltinimus paneigė. Galiausiai 2016 m. rugpjūtį pora susitarė dėl skyrybų, J. Deppas sumokėjo A. Heard 7 mln. dolerių, kuriuos ji paaukojo labdarai. Abu aktoriai pasirašė susitarimą, kad ateityje viešai nekalbės apie savo santykius.

Tačiau 2018 m. gruodį A. Heard interviu „Washington Post" vis dėlto papasakojo tapusi smurto šeimoje auka. Tada ji neminėjo J. Deppo pavardės, bet, aktoriaus advokatų teigimu, buvo akivaizdu, apie ką ji kalbėjo, ir tai neigiamai paveikė aktoriaus karjerą. Po šio interviu J. Deppas padavė buvusią žmoną į teismą už šmeižtą ir reikalauja 50 mln. dolerių.

Kaip rašoma A. Heard advokatų teismui įteiktame dokumente, aktorė teigia, kad tuometinis sutuoktinis kelis kartus jai trenkė, tąsė už plaukų ir smaugė. Pasak A. Heard, (apsvaigęs) j. Deppas tapdavo tarsi kitu žmogumi, dažnai būdavo žiaurus, patirdavo haliucinacijas.

„Vadiname šią Johnny'o versiją pabaisa", – rašoma teismui pateiktame dokumente.

Buvusi aktoriaus žmona teigia, kad 2014 m. gegužę, skrendant iš Bostono į Los Andželą, J. Deppas ėmė mėtyti į ją daiktus, supykęs, kad ji nusifilmavo romantiškoje scenoje su Jamesu Franco.

„Aš nereagavau į jo elgesį, tiesiog persėdau į kitą vietą, – teigia ji. – Bet jis nesiliovė. Man einant pro šalį, jis provokuojamai pastūmė į mane kėdę ir pasityčiodamas šaukė man į veidą: „Jamesas Franco."."

A. Heard pasakoja, kad 2015 m. gruodį poros bute Los Andžele J. Deppas irgi iškėlė jai skandalą. Anot aktorės, jis „metė į mane grafiną, mėtė po kambarį daiktus, daužė kumščiu į sieną, stipriai trenkė man antausį, sugriebė už plaukų ir vilko mane iš laiptinės į kabinetą, paskui į valgomąjį, tada į virtuvę, į miegamąjį ir į svetainę".

A. Heard teigė pasakiusi J. Deppui, kad nori jį palikti ir iškvies policiją, jei jis dar kada pakels prieš ją ranką. Aktorius stumtelėjo žmoną ir trenkė galva jai į veidą.

Visus A. Heard kaltinimus dėl smurto J. Deppas neigė, o ieškinyje dėl šmeižto pareiškė, kad niekada nėra pakėlęs rankos prieš ponią Heard, kad 2016 m. jos pateikti kaltinimai jam yra melagingi. Pasak J. Deppo, tais kaltinimais norėta sužlugdyti jo karjerą, sukelti visuomenės užuojautą A. Heard ir taip padaryti teigiamos įtakos jos karjerai.

A. Heard atstovų išplatintame pranešime buvo rašoma: „Šis lengvabūdiškas poelgis – tik dar vienas J. Deppo mėginimas nutildyti A. Heard. Ji netylės. J Deppo veiksmai rodo, kad jis nesugeba pripažinti tiesos apie jo nuolatinį smurtavimą. Panašu, kad jis siekia žūt būt susinaikinti, bet mes laimėsime šią pagrindo neturinčią bylą ir padarysime galą nuolatiniams, bjauriems, mano klientės patiriamiems puldinėjimams iš J. Deppo ir jo teisininkų komandos pusės."

Ieškinyje teismui J. Deppas reikalauja kompensacijos už žalą, patirtą po A. Heard interviu, taip pat skirti baudžiamąsias priemones už „sąmoningą kenkimą ir piktavališkumą, pademonstruotą ponios A. Heard, kai davė interviu su melagingomis užuominomis, kad J. Deppas prieš ją smurtavo".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)