Kaip rašo „The LA Times“, procesijoje smurtavimo atvejų nebuvo.

Susišaudymas įvyko 103-iosios ir Pagrindinės gatvių sankirtoje, informavo Los Andželo policijos viršininkas Michaelas Moore‘as. Jis parašė tviteryje, kad susišaudymas įvyko per procesiją, bet „LA Times“ rašoma – „nėra jokių požymių, kad smurto protrūkis susijęs su pagerbimo ceremonija“. CNN informuoja, kad susišaudymas įvyko netoli laidotuvių procesijos kelio.

Buvo pašauti keturi žmonės, kaip pranešama – trys vyrai ir viena moteris 30–50 m. amžiaus. Kol kas nežinoma žuvusiojo asmens tapatybė.

Reperį Nipsey Hussle nušovė kovo 31 d. prie jo parduotuvės „Marathon Clothing“ Los Andžele. Suimtas 29 m. Ericas Holderis, jam pateikti kaltinimai dėl atlikėjo žmogžudystės. E. Holderis neprisipažįsta kaltas.

Balandžio 2 d. prie parduotuvės „Marathon Clothing“ vyko žuvusio reperio pagerbimo ceremonija, jo metu kilo grūstis, paniškas bėgimas, buvo sužeista nemažai žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)