Ketvirtadienį išplatintame Kensingtono rūmų pranešime rašoma: „Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė labai dėkingi už gerus palinkėjimus, kurių sulaukė iš žmonių Jungtinėje Karalystės ir visame pasaulyje, ruošdamiesi kūdikio gimimui.“

„Jų karališkosios didenybės patys priėmė sprendimą neviešinti planų, susijusių su jų kūdikio gimimu. Kunigaikštis ir kunigaikštienė laukia, kol galės pasidalinti džiugia žinia su visais, kai jau bus turėję progą privačiai pasidžiaugti šeimos pagausėjimu.“

Pranešimas pasirodė po spėlionių, kad kunigaikštienė galbūt planuoja gimdyti namuose. Kiti šaltiniai rašė, kad karališkoji pora domėjosi ir privačiomis ligoninėmis.

Harry‘is su Meghan kraustosi į Frogmore rezidenciją Vindzore, likus kelioms savaitės iki pirmo jų vaiko gimimo.

Rezidencija, kurioje anksčiau gyveno kelios karališkojo personalo šeimos, buvo iš pagrindų renovuota ir pritaikyta gyventi vienai šeimai.
Meghan sulaužė karališką tradiciją – ji nutarė nesikreipti į karališkosios šeimos ginekologus, nes nenori, kad gimdyme dalyvautų „vyrai su kostiumais“.

Kaip sekmadienį rašė „The Mail“, 37 m. kunigaikštienė paprašė gydytojos moters (pavardė nežinoma) vadovauti medikų komandai per gimdymą vietoje gydytojų Alano Farthingo ir Guy‘aus Thorpe-Beestono. Šie du ginekologai dalyvavo trijų Kembridžo kunigaikščių vaikų gimime.

Turbūt gerbėjams neverta tikėtis fanfarų ir džiaugsmo šūksnių prie Londono centre esančios St. Mary ligoninės privataus akušerijos skyriaus „Lindo Wing“, kuriame Kate Middleton pagimdė princą George‘ą (5 m.), princesę Charlotte (3 m.) ir princą Louisą (11 mėnesių).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)