Savo paskyroje „Instagram“ socialiniame tinkle E. Johnas paskelbė nuotrauką, kaip visa tai atrodo. Tiesa, net ir tokioje situacijoje jo žinutė trykšta optimizmu.

„Net ir išsukta kulkšnis negali manęs sustabdyti nuo apsilankymo viename gražiausių pasaulio muziejų“, – prie nuotraukos parašė E. Johnas.

Dainininko karjeros pabaiga nieko labai nestebina – atlikėjo teigimu, to priežastis - ketinimas atsiduoti šeimai.

„Visuomet maniau, kad būsiu kaip Ray Charlesas, BB King – koncertuosiu amžinai. Tačiau mano prioritetai pasikeitė: mes susilaukėme vaikų, o jie pakeitė gyvenimą. Tai nereiškia, kad nebekursiu, tačiau daugiau nebekeliausiu“, – Niujorke sakė E. Johnas.

„Nenoriu išeiti tyliai, man reikia sprogimo“, – sako superžvaigždė, žadėdma, jog koncertai bus patys fantastiškiausi per visą jo karjerą.

Į kapus vos nenuvarė kokainas

Aštuntajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje E. Johnas buvo įjunkęs į kokainą taip, kaip visas pasaulis buvo įnikęs į jo muziką. Tačiau 1975 metais dainininkas šio narkotiko vartojo tiek daug, kad kartą perdozavo ir vos nemirė. Ir tai tikrai buvo ne vienintelis kartas, kai narkotikai vos nepražudė dainininko.

„Patirdavau epilepsijos priepuolį, mane žmonės rasdavo visą pamėlusį ant žemės ir paguldydavo į lovą. Tačiau jau po kokių 40 minučių šniurkšdavau dar vieną eilutę“, – pasakojo dainininkas.

Laimei, 1990 metais jis atsisakė ir kokaino, ir alkoholio.

Pasijuokė iš to, apie ką nejuokaujama

Nors paprastai žmonės gali juokauti apie bet ką, yra kelios temos, kuriomis juokauti nedera. Ir seksualinė prievarta yra viena iš jų.

2016 metais grupės „Pet Shop Boys“ narys Neilas Tennantas ėmė iš E. Johno interviu. N. Tennantas paklausė Johno, kada šis pirmą kartą suvokė, kad yra homoseksualus. Ir E. Johnas papasakojo apie savo seksualumą paauglystės metais. Ir pasakodamas vieną istoriją jis, švelniai tariant, nesirinko žodžių.

„Mokykloje visi gyrėsi sekso nuotykiais. Aš taip norėjau, kad mane kas būtų patvirkinęs. Kai nuėjau pas psichologą, maniškis paklausė: „Ar buvote tvirkinamas?“ Atsakiau: „Iš tiesų, tai ne“. Tačiau be galo norėjau, kad mane kas būtų tvirkinęs. Tiesiog pamokytų mane, kad sužinočiau viską. Suprantate?“ – pareiškė dainininkas.

Lizos Minnelli vyras mėgino užsakyti jo žmogžudystę

Ironiška, bet apie savo intymų gyvenimą kalbėti nenorintis E. Johnas mano, kad kalbėti apie kitų intymų gyvenimą nėra nieko blogo. Ir už tai jis vos nesumokėjo didžiausios kainos.

2002 metais garsioji Liza Minnelli ištekėjo už muzikos prodiuserio Davido Gesto. Užsimindamas apie tai, kad spalvingasis D. Gestas, kaip daugelis manė, buvo homoseksualus, o taip pat primindamas, kad pirmasis L. Minnelli vyras, dainų autorius Peteris Allenas, taip pat buvo homoseksualus, E. Johnas esą pareiškė,, kad norėtų „nupirkti Lizai Minnelli heteroseksualų vyrą“.

Kaip skelbia britų dienraštis „The Sun“, šis negražus pokštas taip supykdė D. Gestą, kad šis esą nusamdė E. Johnui žudiką. Per pirmąsias D. Gesto mirties metines 2017 metais jo geriausias draugas ir asmens sargybinis Imadas Handi teigė, kad D. Gestas jam davė 25 tūkst. JAV dolerių, kad šis pasirūpintų E. Johnu. Jis pasakojo, kad jau buvo dėl visko susitaręs, tačiau paskutinę minutę išsigando ir sėkmingai išmaldavo D. Gesto, kad šis viską paskutinę minutę atšauktų prieš planuotą nužudymą. Veiksmas vyko 2003 metais.

Ar jis tikrai agresyviai siekė juo nesusidomėjusio asmens sargybinio dėmesio?

E. Johnas turi unikalų požiūrį į savo seksualumą, tačiau kartais jis jo nepasilaiko sau. Kaip skelbia CNN, 2016 metais buvęs dainininko asmens sargybinis Jeffrey Wenningeris padavė E. Johną į teismą ir apkaltino seksualiniu priekabiavimu ir seksualinio pobūdžio sumušimu.

Už savo darbą Los Andželo policijos departamente apdovanotas J. Wenningeris 2002 metais ėmė papildomai uždarbiauti kaip E. Johno apsaugininkas. Jis teigė, kad darbo metu buvo „nepageidaujamo“ fizinio kontakto atvejų, kurių padaugėjo po 2010 metų.

Vyras konkrečiai papasakojo apie tris atvejus, kai su dainininku keliavo į ir iš oro uosto. J. Wenningeris sakė, kad žodžiais ir veiksmais atrėmė E. Johno priekabiavimą, tačiau tai esą nesustabdė dainininko.

Tačiau E. Johno advokatas pareiškė, kad J. Wenningeris tėra nepatenkintas buvęs apsaugos darbuotojas, kuris nori išsireikalauti jam nepriklausančių pinigų.

Neįgaliojo vežimėlyje pastebimas jau ne pirmą kartą

2015 metais viso pasaulio spauda rašė, kad legendinis atlikėjas prieš pat didžiąsias šventes lankėsi pramogų parke „Disneyland“. Su vyru ir atžalomis pramogavęs Eltonas nebepajėgė pats paeiti.

Eltonas sėdėdamas neįgaliojo vežimėlyje mėgavosi diena su šeima, ant kelių laikydamas savo sūnų.

Eltonas Johnas po apendicito operacijos: vos likau gyvas

2013 metais seras patyrė skausmo priepolius, tačiau galvojo, jog tiesiog apsinuodijo maistu. Tai galėjo jį pražudyti, mat pats atlikėjas prisipažįsta, jog vaikščiojo lyg tiksinti bomba.

Dėl apendicito operacijos žvaigždei teko atšaukti koncertus Europoje.

Ligoninėje atsidūrusiam ir po operacijos sveikstančiam dainininkui daktarai atskleidė, jog jei jis būtų dar labiau delsęs, galėjo mirti.

„Esu laimingas, kad likau gyvas. Paskutinių koncertų metu į sceną lipau apimtas neapsakomų skausmų“, – žurnalistams sakė E. Johnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)