Kai buvęs „Yankees“ žaidėjas prieš mėnesį pasipiršo savo mylimajai, Jose Canseco paskelbė ne vieną įrašą socialiniame tinkle „Twitter“, kuriuose tvirtina, jog sportininkas buvo neištikimas J. Lopez su savo buvusia žmona Jessica. Naujausiame interviu J. Lo pagaliau išsakė savo nuomonę ir ėmėsi ginti savo sužadėtinį.

„Tiesa ta, kad tai absoliučiai nesvarbu, nes aš žinau, kaip yra iš tikrųjų. Aš žinau, koks yra Alexas. Jis žino, kokia aš. Mes tiesiog labai laimingi“, – trečiadienį „The Breakfast Club“ kalbėjo J. Lopez.

Vos tik J. Canseco pradėjo svaidytis kaltinimais, viena buvusi „Playboy“ mergina viešai pareiškė, kad A. Rodriguesas su ja praeitais metais labai intymiai susirašinėjo.

Panašu, kad dėl pasirodžiusių istorijų pati J. Lopez galvos nesuka.

„Tikrai neleisime svetimiems žmonėms kalbėti, kokie yra mūsų tarpusavio santykiai. Tik aš žinau, kokie iš tikrųjų yra mūsų santykiai“, – teigia ji.

„Mes labai vienas kitą mylime. Vienas kitam jaučiame labai daug meilės ir susižavėjimo, tai nuostabūs jausmai. Tiesą sakant, per visą savo gyvenimą nebuvau sutikusi žmogaus, kuris man leistų iš tikrųjų atsiskleisti, parodyti savo geriausias puses. Su juo galiu būti savimi ir esu labai laiminga“, – apie sužadėtinį kalba J. Lopez.

Paklausta apie sužadėtuves Bahamose, J. Lopez sakė, kad buvo kaip reikiant nustebusi.

„Žinoma, buvome šiek tiek apie tai kalbėję, bet tikrai nesitikėjau, kad jis ims ir pasipirš būtent šį savaitgalį. Jis nė iš šio, nė iš to pasiūlė akimirką pabūti tik dviese, trumpai, tik mudu du... Tai buvo stebuklinga akimirka. Dabar galiu pasakyti, jog geriausias sužadėtuvių dalykas tas, jog abu esame be proto laimingi. Tarsi būtų nukritusi didžiulė našta. Žinojau, kad mums lemta būti kartu. Tai labai svarbus žingsnis, ir nė vienas nenorime jo sugadinti“, – per interviu kalbėjo J. Lopez.


Dainininkė ir aktorė sakė, kad prieš piršdamasis jos mylimasis skambino jos tėvams, labai kruopščiai planavo piršlybas ir „pats išrinko žiedą“. Dabar, anot vienos gražiausių pasaulio moterų, jie pradės planuoti vestuves.

„Ką tik susižadėjome, bet jau galvojame apie vestuves“, – šypsosi J. Lopez.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)