Modelis C. Delevingne buvo pasiryžusi atvirai papasakoti apie savo santykius su vaikinais, merginomis, apie gebėjimą suteikti partneriams malonumą ir savo pačios laukinį seksualinį instinktą.

26-erių metų moteris pažėrė stebinančių įžvalgų, analizuodama ankstesnius savo santykius ir per aštuonetą pastarųjų metų įgytą seksualinę patirtį. Ji patikino, kad dažniausiai daug mieliau lieka namuose ir užsiima seksu, o ne eina linksmintis į naktinį klubą, rašo „MailOnline“.

C. Delevingne, kuri susituokė su serialo „Gražiosios melagės“ („Pretty Little Liars“) žvaigžde, 29-erių metų aktore A. Benson, per atvirą pokalbį papasakojo, kuo bendravimas su vyrais, jos nuomone, skiriasi nuo santykių su moterimis ir kaip jai pačiai sekėsi pažinti ir priimti savo seksualumą.

Nekaltybę 18-os metų praradusi moteris, kalbėdama apie asmeninius sugebėjimus lovoje, pasakė: „Aš idealiai moku mylėti, o patikėti meile man sunku. Lovoje aš tokia pat.“

„Man gana sunku priimti meilę ir patirti malonumą, todėl verčiau pati jį suteikiu“, – pridūrė ji.

C. Delevingne pareiškė, kad didžiausia dovana, kurią galėtų suteikti meilužiui, yra orgazmas. Galimybę privesti partnerį prie orgazmo ji renkasi daug mieliau nei pasilinksminimą šauniame vakarėlyje.

„Seniau noriai lankydavausi klubuose, bet dabar mieliau užsiimu seksu nei kur nors einu“, – sakė modelis.

Neseniai, dalyvaudama aktoriaus RuPaul vedamoje tinklalaidėje „What's The Tee?“, C. Delevingne sukėlė šiokią tokią sensaciją patvirtindama, kad veikiausiai dalyvaus laidose „RuPaul‘s Drag Race“.

„Seksas, būtent tokio tipo ryšys, yra laukinis instinktas. Gali su kuo nors susipažinti, tačiau atsidūrus miegamajame tas asmuo visiškai persimaino“, – sakė C. Delevingne tęsdama pokalbį.

„Man tai labai įdomu. Yra žmonių, kurie atrodo ypač seksualūs ir linkę flirtuoti, tačiau po sekso su jais paaiškėja, kad yra tiesiog siaubingi“, – samprotavo modelis.

„Vis dėlto man patinka žmonės, kurie atrodo drovūs, tačiau miegamajame priverčia apstulbti. Įvyksta visiška transformacija“, – tikino C. Delevingne.

Modeliu dirbanti Cara bei „Pretty Little Liars“ aktorė Ashley vestuvių metu vilkėjo juodus drabužius ir avėjo aukštakulnius. Ceremonijos metu abi jos rankose laikė gėles.

Kalbos apie moterų santykius pasklido pernai gegužę.

Modelio buvusiųjų sąraše – galybė garsių vyrų, įskaitant muzikantą Jake‘ą Buggą ir dainininką Harry Stylesą.

Manoma, kad romantiškais ryšiais ji buvo susisaisčiusi su Rita Ora, Michelle Rodriguez ir Paris Jackson.

Kalbėdama apie gausią ir įvairią seksualinę patirtį, C. Delevingne prisipažino: „Galiu sau leisti patirti malonumą, tačiau sunkiai pavyksta rasti tinkamą asmenį. Visgi tokių tikrai yra buvę.“

„Tas varžymasis dėl dominavimo man labai įdomus. Su vyrais viskas vyksta ne taip, kaip su moterimis. Vyrams esu linkusi paklusti. Visada. Tačiau su moterimis elgiuosi priešingai“, – sakė C. Delevingne.

Ilgiausiai trukę jos santykiai, iki dabartinės santuokos, buvo su muzikante St Vincent (tikrasis vardas – Annie Clark). Pusantrų metų užsitęsęs moterų ryšys nutrūko 2016 metais.

2015 metais C. Delevingne yra sakiusi nenorinti įvardyti savo seksualinės orientacijos, kadangi bet kada gali persigalvoti.

Tik dabar ji ryžtasi kiek išsamiau pakalbėti apie tai, ką jai reiškia intymumas, o požiūrį į jį, esą, suformavo per „Disney“ filmus išmoktos pamokos.

„Filmai, maginė fantastika ir knygos mane traukte traukė. Iš jų daug ko pasisėmiau. Kaip tik todėl niekada nenorėjau susitaikyti su savo seksualine orientacija. Juk princesės visada įsimyli vyrus – kitaip nė būti negali. Tad kaipgi tapti princese, jei nejauti potraukio vyrams“, – svarstė C. Delevingne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)