Į pasaulį ateisiančio berniuko tėvas – dabartinis A. Rose širdies draugas įrašų kompanijoje „Def Jam Recordings“ dirbantis Alexanderis Edwardsas, dažnai vadinamas tiesiog AE. Laukiamas kūdikis bus pirmoji bendra poros atžala.

Kaip primena portalas „People“, A. Rose jau augina šešiametį sūnų Sebastianą Taylorą Thomazą. Jo modelis susilaukė su buvusiu sutuoktiniu, reperiu Wiz Khalifa.

„Ypač džiugu pranešti, kad mudu laukiamės mažylio! – parašė A. Rose „Instagram“ paskyroje ir paviešino nuotrauką iš ginekologo kabineto. – Sebastianas netrukus galės pasidžiaugti broliuku!“

A. Rose atstovai spaudai į „People“ užklausą pateikti kokių nors komentarų kol kas nesureagavo.

Modelio bičiulis AE taip pat pasidalijo šia džiugia žinia savo „Instagram“ paskyroje.

„Net kai bus tamsu, mano sūnus teiks šviesą. Ačiū už didžiausią dovaną. Myliu tave. Nekantraudamas laukiu, kada galėsiu pasiausti su sūneliu.“

A. Rose ir AE susitikinėja nuo pernai metų rugsėjo. Viešumoje pora pirmą kartą pasirodė spalį, kai A. Rose ketvirtą kartą dalyvavo kasmetinėje protesto akcijoje „SlutWalk“.

Visiškai neseniai ilgokoje „Instagram“ žinutėje modelis atvirai prisipažino, kiek daug jos gyvenime reiškia dabartinis draugas.

„Jis mano, kad yra be galo mielas! Aišku, taip ir yra. Jis malonus, protingas, talentingas, charizmatiškas ir apskritai tiesiog puikus vyras“, – parašė ji prie AE nuotraukos.

„Anksčiau kalbėdama apie savo vaikinus žodžius „geriausias draugas“ vartodavau per daug nesusimąstydama, tačiau dabar galiu atsakingai pasakyti, kad jis išties yra geriausias mano draugas. Mes galime šnekėtis valandų valandas. Jis verčia mane tobulėti. Jis mane išklauso, supranta“, – rašė A. Rose.

„Mano gyvenime jis atsirado tuo metu, kai iš ankstesnių santykių jau buvau patyrusi begalę savimeilės, apgaulės ir netinkamo elgesio apraiškų, – atviravo A. Rose. – Visada tekdavo atsiprašinėti už tai, už ką neprivalėjau atsiprašinėti. Buvau verčiama abejoti savimi, manimi buvo manipuliuojama, buvau psichologiškai kankinama.“

„Kai susipažinome, jaučiausi siaubingai sužlugdyta ir iš pradžių jį atstūmiau. Jis apie viską su manimi pasikalbėjo. Tuo pačiu metu mylėjo mane, dirbo su manimi, todėl galop nugalėjau baimę vėl nuoširdžiai ką nors pamilti. Taigi, dėkui tau už meilę ir palaikymą. Stipriai tave myliu“, – baigė savo žinutę A. Rose.

Nauji romantiški santykiai užsimezgė praėjus ketveriems metams po išsiskyrimo su 31-ų metų reperiu W. Khalifa.

Jo ir A. Rose santuoka įvyko 2013 metų liepą. Tų pačių metų vasario 21 d. porai gimė sūnus, tačiau praėjus tik kiek daugiau nei metams po vestuvių, 2014 metų rugsėjį, A. Rose pareiškė norą skirtis, kaip priežastį nurodydama charakterių nesuderinamumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)