Praėjusį šeštadienį Berlyne vykusiame „Auksinės kameros“ apdovanojimų vakare jis pasirodė be ilgų kasų, bet ne mažiau ekstravagantiška išvaizda.

30 m. austrų atlikėjas atėjo į renginį vilkėdamas savotišką korsetą, o visa krūtinė buvo palikta nuoga. Ekstravagantišką ansamblį papildė siauri juodi džinsai, batai su platforma ir smailiais kulniukais, ilgos odinės pirštinės ir stambios sidabrinės grandinės ant kaklo.

Renginyje dalyvavo ir daugiau įžymybių – grupės „Westlife“ nariai, Jessica Chastain, Kate Melua.

Prieš kelias savaites pasirodžiusiame naujame vaizdo klipe Th. Neuwirthas irgi nustebino transformacija – jame jis trumpais baltais plaukais ir balta barzda. Atlikėjas nebevilki ilgos vakarinės suknelės – klipe jis apsirengęs pilką sportinį džemperį, juodą sportinę palaidinę ir apgludusias sportines kelnes.

Primename, kad 2014 m. Kopenhagoje vykusiame „Eurovizijos“ konkurse Austrijos atstovas nugalėjo su daina „Rise Like A Phoenix“. Tada Austriją laimėjo konkursą po ilgos pertraukos nuo 1966 m. pergalės.

2017 m. interviu „Die Welt“ Tomas sakė jau pasirengęs atsisveikinti su savo alter ego: „Jaučiu, kad noriu sukurti naują asmenybę... Kaip barzdota dama po pergalės dainų konkurse („Eurovizijoje“) pasiekiau visko, ko norėjau. Dabar dažniau nei anksčiau keliu sau klausimų, ieško to, ką galėčiau gerai atlikti, ieškau savęs, ir Tomas maištauja. Man jos nebereikia... Turiu ją nužudyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)