Los Andželo ugniagesių departamento atstovė spaudai Margaret Stewart informavo, kad į ligonines išvežta 19 žmonių, iš jų dviejų būklė kritinė, dar dviejų sunki. Vieną kritinės būklės pacientą partrenkė automobilis.

„Dauguma sužeidimų nesunkūs, žmonės susižalojo dėl grūsties“, – pridūrė ji.

Šimtai reperio gerbėjų susirinko prie „Marathon Clothing“ parduotuvės pagerbti nužudyto muzikanto. Nipsey Hussle (tikras vardas – Ermiasas Josephas Asghedomas) nušovė prie jo parduotuvės praėjusį sekmadienį. Skrodimas parodė, kad jam šovė į galvą ir į liemenį.

Pirmadienį Los Andželo policija rado įtariamąjį žudiką – 29 m. Ericą Holderį iš Los Andželo. Jis šaudynių metu sužeidė dar du žmones. Paskutinį kartą jį matė baltame 2016 m. „Chevy Cruze“ automobilyje.
Nipsey Hussle mirtis sukrėtė jo gimtojo Krenšo rajono gyventojus. Gerbėjai sakė, kad jis reperis teikė žmonėms vilties, skatino tobulėti, skyrė lėšų bendruomenei, kurioje nuo seniai klestėjo nusikalstamumas. Jis atidarė mokymosi ir darbo patalpas, o pirmadienį planavo susitikti su policininkais pasitarti, kaip užkirsti kelią kruviniems susirėmimams tarp gaujų.

Pernai jo pirmą studijoje įrašytą albumą „Victory Lap“ nominavo „Grammy“ geriausio repo albumo apdovanojimui. „Billboard“ populiariausių albumų sąraše jis užėmė 4-ą vietą. Reperis turėjo du vaikus – Krossą ir Emani.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją