Šeštadienį legendinė britų grupė paskelbė, kad atideda savo gastroles „No Filter“ dėl 75-erių M. Jaggerio sveikatos, tačiau kokia medicinos procedūra jam turi būti atlikta, „The Rolling Stones“ nenurodė.

Įtakingiausias muzikos žurnalas „Rolling Stone“ pirmadienį informavo, kad M. Jaggeriui bus atliekama širdies vožtuvo operacija. Kiek anksčiau portalas „Drudge Report“ pranešė, kad muzikantas bus operuojamas šį penktadienį Niujorke.

„Mickui Jaggeriui gydytojai patarė nevykti į gastroles, nes jam reikia gydymo“, – pranešė grupė praėjusią savaitę.

„Kaip Mickui patarė gydytojai, jam reikia visiškai pasveikti, kad galėtų kaip galima greičiau grįžti ant scenos“, – teigiama „The Rolling Stones“ pranešime.

Pats M. Jaggeris socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Atsiprašau visų mūsų gerbėjų Amerikoje ir Kanadoje, įsigijusių bilietus. Nekenčiu, kad tenka jus taip nuvilti.“

„Esu itin nuliūdęs, kad turime atidėti gastroles, bet labai stengsiuosi grįžti ant scenos kaip galėdamas greičiau. Dar kartą visų labai atsiprašau“, – pridūrė muzikantas.

M. Jaggeris turi aštuonis vaikus, penkis vaikaičius ir vieną provaikaitę, tačiau ir įžengęs į 8-ą dešimtį nenustojo rengti energingų koncertų.

1962-aisiais susikūrusi grupė nuo balandžio iki birželio JAV ir Kanadoje turėjo surengti 17 pasirodymų.

Šaltinis
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)