Kensingtono rūmai jau ne kartą neigė pranešimus apie ne itin sklandžius M. Markle ir personalo santykius.

Apie Sasekso kunigaikštienės, kuri ateinančiomis savaitėmis gimdys, aikštingą prigimtį ir užgaidas gandai sklando jau senokai.

Teigiama, kad keli personalo darbuotojai neapsikentę išėjo iš darbo. Pernai iš darbo išėjo ir asmeninė jos asistentė Melissa Toubati.

Artimas moters šaltinis tuo metu teigė: „Jos darbas buvo labai įtemptas, laikui bėgant įtampos pasidarė per daug. Ji taikstėsi su daugeliu dalykų. Meghan pateikdavo jai daug reikalavimų, galiausiai (M. Toubati) apsiverkė".

Meghan Markle ir Kate Middleton

Kovą pasirodė informacija, kad pernai asmenine M. Markle sekretore paskirta Amy Pickerill taip pat ketina išeiti iš šio darbo, kai karališkoji pora persikels gyventi į Frogmore rezidenciją, esančią netoli Vindzoro pilies.

Šis sprendimas daugelį nustebino, nes Amy buvo parinkta į asmenines M. Markle sekretores vietoje Samanthos Cohen, kuri išeina, 17 metų pradirbusi karališkoje šeimoje asmenine sekretore. Manoma, kad A. Pickerill apskritai išvyks iš Anglijos. Jos vaidmuo įvedant M. Markle į gyvenimą karališkoje šeimoje (organizuojant labdaros projektus ir pan.), buvo labai svarbus.

Meghan Markle

Visai neseniai apie britų karališkąją šeimą rašanti Anna Pasternak teigė: „Manyčiau, Meghan turėtų suprasti, kad negali gyventi karališkoje šeimoje lyg Holivudo garsenybė. Iš monarchijos narių reikalaujama kitokio elgesio. Neįmanoma turėti visko. Neįmanoma turėti laisvės ir šios privilegijos... Čia – ne pasaka. Reikia tai suvokti ir atitinkamai gyventi.“

Kensingtono rūmai šios žinios nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)