Dainos „Hussle & Motivate“ atlikėjas (tikrasis vardas Ermiasas Davidsonas Asghedomas) mirė po šūvių gatvėje, kur yra jo drabužių parduotuvė „Marathon Clothing Company“, Los Andželo Haid parko kaimynystėje. Šią žinią pranešė „NBC News“, „Los Angeles Times“ ir „TMZ“, skelbia people.com.

Be Nipsey Hussle per susišaudymą nukentėjo dar du žmonės.

„Apie 15 val. 20 min. West Slauson aveniu 3400 kvartale buvo paleisti šūviai, – „People“ sakė Los Andželo policijos departamento pareigūnas ryšiams su visuomene. – Buvo pašauti trys asmenys, trys aukos. Jie buvo nuvežti į vietinę ligoninę. Vienas iš nukentėjusiųjų mirė ligoninėje, kitų dviejų būklė stabili.“

Policijos pareigūnas pridūrė: „Šūvius paleidęs asmuo paspruko kažkokia transporto priemone, tačiau aš neturiu informacijos, kokia transporto priemonė tai buvo“.

Pareigūno teigimu, nusikaltimą tiria Pietinis žmogžudysčių biuras.

Vos kelias valandas prieš mirtį Nipsey Hussle tinkle „Twitter“ paliko žinutę: „Turėti stiprius priešus – palaiminimas“.

„NBC News“ pažymi, kad Los Andžele užaugęs Nipsey Hussle galimai turėjo ryšių su gauja „Crips“, apie kurią 2010 metais kalbėjo duodamas interviu „Complex“.

Per savo kūrybos metus Nipsey Hussle išleido kelis miksteipus ir dirbo su JAY-Z. Albumas „Victory Lap“ – tai jo debiutinis albumas, tuo pačiu ir paskutinis albumas, išleistas esant jam gyvam – šių metų vasarį vykusiuose „Grammy“ apdovanojimuose buvo nominuotas geriausio repo albumo kategorijoje.

„Iš jaunų artistų ir jaunų veikėjų girdėjau, „Nipai, žmogau, mane tikrai įkvėpė šis tavo žingsnis ir aš turiu savąją to versiją, aš ir mano komanda“, – sakė jis vasario mėnesį „Complex“. – Tai būtent apie tai. Indėlis į žaidimą, iš kurio žmonės gali pasiimti.“

„Daugiau nei daug dalykų, kuriuoss laikome sėkme, – tęsė jis toliau. – Savo širdyje žinau, kad egzistuoja aukštesnė jėga ir aukštesnė vertė tam, ką mes galime padaryti. Laikai, kai elgiamės teisingai, tai jungia ir turi poveikį žmonėms. Tai tikrai tikrai teikia daug pasitenkinimo.“
Nipsey Hussle turėjo du vaikus: dukrą Emani iš ankstesnių savo santykių ir dvejų metukų sūnų Krossą, kurio susilaukė su savo mylimąja, 34 metų aktore Lauren London.

Žiniai apie reperio mirtį sekmadienį pasklidus socialinėje žiniasklaidoje, Nipsey Hussle geru žodžiu pagerbė kelios žvaigždės, tarp jų ir Rihanna.

„Tai neturi jokios prasmės! – rašė Rihanna „Twitter“. – Tai supurtė mano sielą! Dieve brangus, tegul jo siela ilsisi ramybėje. Dievo paguodos visiems jo mylimiems žmonėms! ?????? Man taip gaila, kad tai nutiko tau @nipseyhussle.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)