„Šis vaikas nevengs išdaigų, nesileis varžomas taisyklių, bus išskirtinė asmenybė, nebijanti būti savimi. Manau, tai neatsiejama nuo Harry‘io ir Meghan požiūrio į savo, kaip karališkosios poros, vaidmenį. Jie siekia susikurti visiškai kitokį vaidmenį“, – „People‘ sakė astrologė Penny Thornton.

Meghan turėtų gimdyti balandžio pabaigoje, tad "mažojo Sasekso" gimimo ženklas veikiausiai bus jautis, sako mirusios princesės Dianos astrologė P. Thornton.

Meghan Markle, Kate Middleton, princesė Diana

„Jaučiai yra labai pastovūs, stabilūs, tvirti ir nuspėjami, jiems patinka tikri ir ilgaamžiai dalykai“, – aiškina astrologė.

Tačiau, kadangi tikėtina Saulės ir Urano sąjungos, kuri tęsis iki balandžio 30 dienos, įtaka, šis vaikas nebus įprastinis jautis.

„Šis vaikas bus labai sumanus ir nevengs eksperimentuoti. Jis arba ji nepasiduos sutalpinimui į jokius rėmus. Jaučiai mėgsta prisitaikyti, bet šis vaikas nebus prisitaikėlis“, – sako astrolutely.com įkūrėja.

Jei kūdikis gims anksčiau, nei numatoma, jo arba jos gimimo ženklas bus avinas (jei vaikas gims iki balandžio 21-osios), o tai reikš visai kitokią astrologinę schemą, teigia P. Thornton.

„Tuomet ji arba jis bus labai tiesmukas, sportiškas, mėgstantis nuotykius, nepriklausomas ir ekstravertas. Sukūrus šeimą, vaikas perima tėvų bruožus, ir jų astrologinis įspaudas atsispindi vaikų charakteryje“, – tvirtina P. Thornton.

Kalbėdama apie tai, kaip naujasis karališkosios šeimos narys sutars su savo pusbroliais ir pussesere, astrologė pažymėjo: „Princui Louisui įtaką taip pat darė Saulės ir Urano sąjunga, tad, manau, princas Louisas ir būsimasis Saseksas bus giminingos sielos“.

Princo Harry ir Meghan Markle pirmoji atžala šį pasaulį išvysti turėtų balandžio pabaigoje. Spėjama, kad Meghan gimdyti ruošiasi toje pačioje ligoninėje, kur gimė princo Williamo vaikai ir kiti karališkosios šeimos nariai (tarp jų ir patys Williamas su Harry).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)