Mariah nėra linkusi skaičiuoti, kiek metų praėjo nuo tos dienos, kai ji gimė – ji sako tiesiog pažyminti tą dieną, kai išvydo šį pasaulį.


Anksčiau ji yra paaiškinusi, kaip rašo „PageSix.com“: „Neskaičiuoju savo metų, bet turiu jiems pretenzijų... Švenčiu sukaktis, o ne gimtadienius, nes, brangieji, aš švenčiu gyvenimą.“

Trečiadienį vakare populiarioji atlikėja tviteryje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji užfiksuota visa aplipusi purškiamosiomis virvelėmis – taip ji šventė su savo vaikinu Bryan Taneka ir makiažo meistru Kristoferiu Buckle‘u.

Įraše taip pat užfiksuoti ir jos septynerių metų dvyniai Monroe ir Moroccanas bei du čihuahua veislės šuniukai, o tai pat kelios didelės suvyniotos dovanos.


Pirmadienį, po „Caution“ turo koncerto, vykusio Niujorko „Radio City Music Hall“ koncertų salėje, atlikėja valgė šventinę „sukaktuvių“ vakarienę su B. Taneka ir vaikais.

Visi jie buvo pastebėti „Tao Uptown“ – čia divai prilyginama Mariah buvo pasodinta prie rožių žiedlapiais nubarstyto stalo, po Budos statula, „PageSix“ pranešė šaltinis.

Naujienų portalas pranešė, kad vaikai palinkėjo mamai „laimingos sukakties“.

Trečiadienį Mariah sulaukė sveikinimų iš draugių garsenybių Arianos Grande ir Heidi Klum.

„Laimingiausių sukaktuvių, karaliene“, – instagrame palinkėjo A. Grande, įkėlusi nespalvotą nuotrauką, kurioje užfiksuota jaunesnė Mariah, dainuojanti į mikrofoną.

„Mylėjau tave tada, myliu dabar, mylėsiu rytoj“, – pridūrė ji.

H. Klum pasidalino nespalvota nuotrauka, kurioje užfiksuotos jiedvi su Mariah.

„Galvoju apie tave šiandien ir švenčiu su tavimi, gražusis drugeli“, – parašė modelis instagrame.


M. Carey bėgant metams:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)