Trečiadienį 37 metų dainininkas Adamas Lambertas patvirtino, jog susitikinėja su modeliu Javi Costa Polo. Skelbiama, kad vyrai artimai bendrauja jau kelis mėnesius, o juos sieja tikrų tikriausia meilė.

Poros nuotraukomis dainininkas pasidalijo savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje, o prie vienos iš jų parašė: „Myliu tave @javicostapolo“. Jo mylimasis iš karto atrašė: „Myliu tave“.


Vienas komentatorius po įrašu parašė: „Taigi, @adamlambert, tai tavo oficialus pareiškimas? Jūs su @javicostapolo esate pora?“

Dainininkas atrašė: „Mielasis, mes pora jau kelis mėnesius.“

Praeitą mėnesį J. Costa Paolo „Instagram“ viešino nemažai turinio iš „Oskarų“ teikimo ceremonijos, kurioje dalyvavo kaip A. Lamberto antroji pusė. Modelis netgi surengė tiesioginę transliaciją iš ceremonijos, kurią stebėjo šalia savo garsiojo mylimojo.

Praeitų metų vasarį dainos „Whataya Want from Me“ atlikėjas žurnalistams skundėsi, kaip sunku gyvenime rasti meilę.

„Vaikščioti į pasimatymus – gana sudėtingas reikalas, kai nuolat keliauji. Tai kaina, kurią turiu mokėti. Galiu sutikti tikrai nuostabų žmogų, viskas labai gerai, tačiau po trijų dienų tenka išvykti, taigi, viskas baigiasi pirmuoju pasimatymu. Tai labai nelengva“, – „The Kyle And Jackie O Show“ sakė dainininkas.

Grupės „Queen“ dainininkas anksčiau poruotas su ne vienu žaviu vyruku, tarp kurių buvo ir kitas garsus dainininkas Samas Smithas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)