Reperė sulaukė kritikos, kai socialinius tinklus ir vėl pasiekė trejų metų senumo „Instagram“ vaizdo įrašas.

„Nesvarbu, tinkamas ar netinkamas tokiu metu tai buvo pasirinkimas – dariau tai, ką reikėjo, kad išgyvenčiau. Niekuomet netvirtinau esanti tobula ar kilusi iš tobulo pasaulio“, – antradienį rašė Cardi B.

Vaizdo įrašas buvo sukurtas tuo metu, kai reperės karjera dar tik ėmė kilti viršun. Jis buvo žvaigždės atsakas į teiginius, kad nenusipelno sėkmės, mat neįdėjo pastangų.

„Niekas man nebuvo padėta ant lėkštutės. Niekas“, – vaizdo įraše aiškina Cardi B, prieš tęsdama pasakojimą ir atskleisdama, kad kviesdavosi vyrus į viešbutį, kur juos apsvaigindavo narkotikais ir apiplėšdavo.

Reaguodama į kilusį triukšmą, ji „Instagram“ rašė kalbėjusi „apie praeityje vykusius dalykus, geri jie buvo ar blogi, tačiau atrodė būtini tam, kad išgyventų“.

„Esu hiphopo kultūros dalis, o šioje kultūroje priimta kalbėti apie tai, iš kur esi kilęs, papasakoti visus netinkamus dalykus, kuriuos teko daryti, kad ateitumei ten, kur esi dabar“, – pridūrė Cardi B.

„Pasirinkimas buvo labai ribotas“

„Grammy“ laimėtoja taip pat pabrėžė, jog yra ir tokių reperių, kurie „garbina žmogžudystes, smurtą, narkotikus ir apiplėšimus“.

„Niekuomet negarbinau tokių dalykų, apie kuriuos kalbėjau tame vaizdo įraše. Niekados netgi neįtraukiu tokių dalykų į savo muziką, nes nesididžiuoju tuo ir jaučiu atsakomybę to nešlovinti. Tuo metu teko priimti tokius sprendimus, nes pasirinkimas buvo labai ribotas“, – rašė Cardi B.

Savo pareiškimą ji užbaigė paaiškinimu, kad vyrai, kuriuos minėjo sename vaizdo įraše, buvo tie, su kuriais susitikinėdavo ar bendraudavo, ir jie buvo „sąmoningi, nusiteikę ir viską suvokiantys“.

Šią savaitę išpopuliarėjo grotažymė #SurvivingCardiB – užuomina į „Surviving R Kelly“, dokumentinį filmą apie dainininkui R. Kelly metamus kaltinimus seksualiniu išnaudojimu ir smurtu.

Kai kurie lygino reperę su gėdingai pagarsėjusiu komiku Billu Cosby, kuris buvo apkaltintas moterų apsvaiginimu ir išnaudojimu ir 2018-aisiais nubaustas laisvės atėmimo bausme.

Anksčiau šiais metais reperė pakliuvo į istoriją – ji tapo pirmąja moterimi dainininke, laimėjusia „Grammy“ apdovanojimą už geriausią repo albumą – jos debiutinį įrašą „Invasion of Privacy“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)