Isabella parašė savotišką ataskaitą apie scientologijos bažnyčioje išklausytą mokymo kursą. Pirmas jį paviešino Tony Ortega, žinomas šios bažnyčios kritikas, rašoma portale „People“.

T. Cruise‘as, aukšto rango scientologas. Be Isabellos aktoriai dar turi 24-erių metų sūnų, vardu Connoras. 2001 metais pora išsiskyrė.

Bažnyčią lankantys laisvi klausytojai per įtemptas savianalizės sesijas intensyviai mokomi padėti kitiems bendruomenės nariams. Per mokymus naudojamas elektroninis įrenginys – elektropsichometras.

Savo liudijime, skirtame Londone veikiančiam organizacijos filialui, 26-erių metų Isabella mokymus apibūtino kaip „tiksliai tai, ko jai reikėjo“.

„Tai yra būtent tai, ko ieškojau. Ta trūkstama dalelė. Staiga viskas įgijo prasmę“, – rašo Isabella.

„Visi turime tai daryti. Tai sunkus darbas. Prireikia daug pastangų“, – teigia ji.

„Už viską esu dėkingai tėčiui“, – tęsia T. Cruise‘o duktė ir dar padėkoja savo tetai, aktoriaus seseriai Cass Mapother.

„Būčiau nuskendusi savo problemose, jei nebūtumėte manęs palaikę, padėję man pasirengti. Čia atsidūriau visos šeimos ir organizacijos pastangomis.“

Isabella padėkojo ir bažnyčios tarybos pirmininkui Davidui Miscavige‘ui, taip pat scientologijos pradininkui L. Ronui Hubbardui.

Isabellos gyvenimas teka ramia vaga, nepritraukdamas visuomenės dėmesio. Tik 2015 metais žiniasklaidoje pasirodė pranešimas apie jos ir Maxo Parkerio vedybas. Vasario mėnesį moteris įkūrė drabužių liniją ir pavadino ją BKC (Bella Kidman Cruise).

T. Cruise‘as ir N. Kidman gerbia savo vaikų privatumą. Vienas gerai informuotas šaltinis pernai liepą patikino, kad aktorius myli visus savo vaikus, tačiau kiekvienas iš jų neva turi teisę taip, kaip patys nori, pasakoti apie savo gyvenimą.“

Į klausimą apie santykius su vyriausiais vaikais 2018 metų lapkritį N. Kidman atsakė: „Tai ypatingai privatus reikalas. Privalau apsaugoti tuos santykius nuo viešumos. Esu 150 proc. tikra, kad dėl vaikų paaukočiau gyvenimą, nes tai yra mano priedermė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)