Sensacingas prisipažinimas, apie kurį rašoma portale vt.co, nuskambėjo per interviu britų televizijos eteriu transliuojamai žurnalisto Pierso Morgano vedamai laidai „Life Stories“.

„Ar miegojote su Geri?“ – tiesiai šviesiai paklausė P. Morganas 43-ejų metų pašnekovės.

„Taip. Dabar kaip tik tai ir sakau. Ji veikiausiai mane nudobs. Jos vyras – taip pat“, – išrėžė Mel B.

Ginger Spice slapyvardžiu žinoma dainininkė (jai dabar 46-eri) nuo 2015-ųjų yra susituokusi su Christianu Horneriu. Pora augina vieną atžalą. Apie intymų savo ir G. Halliwell ryšį prasitarusi Mel B išreiškė viltį, kad konstatuotas faktas liks nepaneigtas.

Mel B ir Stephen Belafonte

Tai, beje, ne pirmas kartas, kai savo biseksualumo neslepiančiai Mel B tenka girdėti klausimų apie intymius jos ir kitų „Spice Girls“ narių santykius.

Kai buvo panašiai paklausta ankstesniame, leidinio „Mirror“ cituotame interviu, Mel B atsakė: „Ar turite omeny seksą, ar tik miegojimą vienoje lovoje? Seksą? Sakykime, kad miegojusi esu su visomis.“

Besišnekučiuodama su minėtos laidos vedėju, Mel B taip pat paminėjo, kad yra bučiavusi „Spice Girls“ narę Mel C, tačiau tas atvejis, esą, neturėjo nė menkiausio seksualinio atspalvio.

Kad ir kaip būtų buvę iš tikrųjų, įvairiuose naujienų portaluose jau randasi pranešimų apie tai, kad bent pastarasis Mel B prisipažinimas apie seksualinį ryšį su G. Halliwell, gali kelti šiokią tokią riziką būsimo turo sėkmei.

Geri Halliwell

„Daily Mail“ pranešė, kad Mel B buvo priversta susisiekti su G. Halliwell sutuoktiniu, mat šį išgirsta žinia gerokai pribloškė.

Su Posh Spice sceniniu pseudonimu tapatinta Victoria Beckham yra vienintelė kolektyvo narė, nepanorusi prisijungti prie šiemet įvyksiančio atsikūrusios grupės turo. 2012-aisiais surengta Londono olimpinių žaidynių atidarymo ceremonija buvo paskutinis kartas, kai ji koncertavo su „Spice Girls“.

Kaip praneša portalas vt.co, P. Morgano laidą „Life Stories“, kurioje dalyvavo Mel B, bus galima pamatyti šią vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)