Kas tas „Poosh“, kol kas neaišku. Tačiau šįkart internautų dėmesį patraukė tam tikros vonioje darytos nuotraukos detalės.

Daugybė „Instagram“ naudotojų be atvangos piktinosi, kad nuotrauka taip smarkiai retušuota, jog atrodo, kad Kardashian neturi šlaunies. Kai kurie atkreipė dėmesį ir į dešiniąją įžymybės ranką. „Atrodo, tarsi skaitmeniniu būdu ant riešo būtų uždėtas spenelis“, – buvo rašoma komentaruose.

„Tikiuosi, kad tai pokštas. Priklijuota galva, koja be šlaunies ir spenelis ant riešo“, – pareiškė vienas paskyros sekėjas.

„Mergužėlei trūksta šlaunies. Ji maždaug toje vietoje, kurioje turėtų būti kelis“, – pastebėjo kitas.

Kourtney Kardashian

Aišku, buvo ir tokių, kurie tvirtino, kad nieko neįprasto nuotraukoje nėra.

„Viskas tikrai ne taip blogai, – prieštaravo vienas asmuo. – Tiesiog šlaunis po vandeniu, o veidas daugiau apšviestas nei kitos kūno dalys.“

„Vertėtų nusiraminti. Ant riešo tėra muilo burbulas, o jei patys susirangytumėte tokia poza, kaipmat įsitikintumėte, kad visos proporcijos tikroviškos. Pats šlykščiausias su šia nuotrauka susijęs dalykas yra tas, kad tenka stebėti kaip vienos moterys žvelgia į kitas, ieškodamos prie ko prikibti“, – konstatavo vienas iš komentatorių.

Ne pirmas kartas

Aistringi realybės šou „Kardashianų šeima“ („Keeping Up With the Kardashians“) gerbėjai, matyt, puikiausiai žino, kad ir Kourtney, ir garsiosios jos seserys ne kartą sulaukė kritikos už tai, kad retušuoja socialiniuose tinkluose skelbiamus savo atvaizdus.

2018 metų lapkritį Kourtney pamėgino šmaikščiai sureaguoti į naują seriją kaltinimų, kad, esą, redaguoja nuotraukas. Tąkart socialiniame tinkle „Twitter“ ji paskelbė savo ir sesers Kim Kardashian West nuotrauką, kurioje abiejų moterų kūnai akivaizdžiai, be to, sąmoningai iškraipyti.

Gerokai pakoreguota nuotrauka buvo nufotografuota prieš keletą dienų, kai Kourtney ir Kim pasirodė 2018 metais vykusiame LACMA menui ir kinui skirtame renginyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)