Toks vos penkerių sulaukusios mergaitės įvaizdis nustebino daugelį ir itin traukė žvilgsnius.

„Sunday Service" – savaitinė šių metų Kim Kardashian ir Kanye Westo tradicija. Pirmas toks renginys vyko 2019 metų sausio 6 dieną, skelbiama dailymail.co.uk.

Savo pasirodymus šį sekmadienį surengė ir kitos muzikos pasaulio žvaigždės – Kid Cudi, Charlie Wilsonas ir „Francis and the Lights".

Pirmieji vaizdo įrašai iš šios savaitės muzikinių pamaldų buvo su reperiu DMX.

Sklando gandai, kad Kanye Westas „Sunday Services" išnaudoja kaip galimybę pristatyti ir patikrinti savo naujus kūrinius, kuriuos ketina sudėti į naują ruošiamą studijinį albumą „Yahndi".

Nors Westų šeima šios naujos savo tradicijos tikslo ir neįvardija, būgnininkas Tony Williamsas dar sausį pabandė paaiškinti tokių susirinkimų prasmę.

„Pagrindinis tikslas – kuo įmanoma veiksmingiau skleisti meilės žinutę. Norime, kad bažnyčia ir jos mokymas pasiektų kuo įmanoma daugiau žmonių. Mūsų tikslas skleisti meilės žinutę, kad kuo daugiau žmonių iš jos galėtų įsikvėpti vilties", – sakė jis.

North į pamaldas dažnai eina kartu su Kourtney Kardashian dukra Penelope Disick. Pastaroji šį kartą buvo viena iš nedaugelio, vilkėjusių ne juodai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)