Julijos Načalovos mirtis kovo 16 d. tapo didžiule netektimi dainininkės artimiesiems ir kūrybos gerbėjams.

Aleksandras Panajotovas buvo žvaigždės draugas ir iki šiol negali patikėti, kad 38 m. atlikėjos nebėra. Jis papasakojo žiniasklaidai, kad skambino Julijai pirmadienio rytą, prieš jai išvykstant į ligoninę. Vėliau jis jau nebeturėjo galimybių su

ja pasikalbėti.

Keisti sutapimai

A. Panajotovas mano, kad J. Načalovos mirtis susijusi su nesuprantamais reiškiniais ir eile keistų sutapimų. Julija dalyvavo šou „Vienas su vienu“ (rus. „Odin v odin“), kaip ir grupės „A-Studio“ solistas Batyrchanas Šukenovas. B. Šukenovas mirė 2015 m. balandžio 28 d. prieš konkurso finalo filmavimą. J. Načalova taip pat dalyvavo tame sezone, bet nepakliuvo į finalinę talentų šou laidą, kuri neseniai pasirodė ekranuose. Beje, tą dieną, kai mirė Julija, jos globotinis laidoje „Vienas su vienu“ Pavelas Kriukovas tapo projekto nugalėtoju.

Bet tai ne vienintelis sutapimas: 2003 m. dainininkė filmavosi realybės šou „Paskutinis herojus“. Iš ketvirtojo projekto sezono anksti mirė Žana Friskė ir reperis Detsl. Reperis netikėtai mirė šių metų vasario mėnesį. Garsus aktorius Sergejus Bodrovas 2001 m. buvo pirmojo ekstremalaus televizijos žaidimo sezono vedėju, o po kelių mėnesių jis žuvo filmuodamasis filme Karmadono tarpeklyje Šiaurės Kaukaze. Visi šie sutapimai kelia nuostabą J. Načalovos draugams ir gerbėjams.

Svarbus talismanas

Dar viena detalė yra susijusi su mylimu dainininkės žaisliuku. J. Načalova turėjo tigriuką, kuris buvo jos talismanas nuo 4 metų, ir su kuriuo ji nesiskirdavo per svarbius konkursus. Prieš išvykdama į ligoninę išsitirti kojos, Julija lyg pajuto kažką negero ir paprašė skubiai jai duoti pliušinį žaisliuką.

Kai Juliją dėl komplikacijų pervežė į kitą kliniką, apie žaisliuką niekas neprisiminė. Dainininkės tėvai tigriuką paėmė ir rūpestingai paguldė šalia jos jau reanimacijoje. Ji žaislo jau nematė. Talismanas buvo šalia, kol pacientė gulėjo ištikta komos, o gydytojai kovojo už jos gyvybę, bet pirmą kartą per 34 metus amuletas negalėjo padėti savo šeimininkei.

„Mes šito nesitikėjome – ne tik aš, bet, man rodos, niekas nesitikėjo. Iki paskutinės akimirkos vylėmės, kad įvyks stebuklas. Žinodami, kad ji kovotoja, karė, šitiek patyrusi ir įveikusi gyvenime, visi buvo tikri, kad viskas baigsis kitaip. Tai prasidėjo dar kovo 8 dieną – kažkokia labai pikta likimo grimasa – juk tokia diena, šventė“, – sielojasi Aleksandras Panajotovas.

Dainininkas su Julija Načalova draugavo 15 metų. Jie dalijosi pačiomis didžiausiomis paslaptimis, o dainininkės šeima jį laikė Julijos broliu. J. Načalovos dukra Vera jį vadino tiesiog Saša. Aleksandras įžvelgia dar vieną paradoksą – Julija visada buvo optimistė, o jai teko patirti tokias kančias.

„Be galo liūdna. Niekaip negaliu atsitokėti. Netikiu, kad įvyko tokia... Net nežinau, kaip pasakyti. Man atrodo, kad netgi žodis „tragedija“ šiuo atveju neperteikia viso siaubo to, kas nutiko“, – reziumuoja jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)